alışveriş

KOZMETIKBUKETI SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

11:39:00

Uzun zamandır online alışveriş yapıyorum sanırım ilk defa dolandırıldım. Bahsedeceğim site www.kozmetikbuketi.com

22 Kasım pazar akşamı küçük bir alışveriş yaptım bu siteden. Ödememi de kredi kartımla yaptım. Alışverişim aynı gün onaylandı.

kozmetikbuketi.com sitesinden ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

Bir kaç gün bekledim, baktım bir hareket yok, kargoya filan verilmedi, mail attım. Dönüş olmadı.
Sitedeki iki farklı telefon numarasını da aradım. İkisi de açılmadı. Tekrar tekrar denedim, ı ııh!

Bugün sabah, yine ne oldu acaba diye bakınca, hala siparişimin kargoya verilmediğini gördüm. Sitelerinde müşteri yorumları bölümü var. Alelacele alışveriş yapmaktan daha önce okumamıştım. Gördüm ki, 20 yorumdan çoğu ürünümüz yollanmıyor şikayeti.

İptal edeyim desem de karşımda muhatap bulamıyorum. İlk defa böyle bir saçmalıkla karşılaştım.

Yorumlardan birinde Payu'ya şikayet ettiklerini okudum. Alışveriş yaptığım site, ödemeleri Payu üzerinden alıyor. Hemen telefon açtım ben de. İstedikleri şekilde mailimi hazırlayıp, yolladım. Mailime istinaden, önce talebimin alındığına dair bir mail geldi. Hemen ardından da firmaya yolladıkları maile beni de ekleyerek bilgilendirdiler.

kozmetikbuketi.com sitesinden ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

Demek ki neymiiş, bildiğim yerlerden şaşmayacakmışım ve bir daha da www.kozmetikbuketi.com sitesinden alışveriş yapmayacakmışım. Sinir oldum. Bakalım Payu sorunun çözümü konusunda başarılı olabilecek mi?

Sizin başınızdan böyle bir alışveriş deneyimi geçti mi? Yaşadıysanız siteleri yazın lütfen, paylaşalım başkaları da yaşamasın.

Son Durum Bilgisi; 

Bugün 2 Aralık. 1 Aralıkta firmaya ulaştım. Bana Türk Telekom kaynaklı bir sıkıntı yaşadıklarını, cepten ulaşılabilir olduklarını, siparişimi de bir gün önce kargoya verdiklerini, bugün elime ulaşacağını söylediler.

Bahaneler.. Bahaneler..

Bugün siparişim geldi. Sipariş verdiğim tarihten 10 gün sonra ve benim peşinde koşmamla.

Bu arada PAYU'nun hiçbir katkısı olmadı. Arada durumun değişmediğine dair attığım maili yine firmaya atıp, firmanın dönüş yapmasını rica ettiler.

Bu teraneyi de atlattım. Bir daha da alışveriş yapmam ordan.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

29 yorum

  1. Geçmiş olsun, daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir durumla. Sitenin adı da tanıdık geldi aslında..umarım sorunu çözerler bir an önce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Daha önce alışveriş yapmadığımdan küçük bir alışveriş yapmıştım neyseki.. Merakla bekliyorum ne olacağını..

      Sil
  2. Ben de uzun zamandır internetten alışveriş yapıyorum, şimdiye dek bir defa böyle bir şey başıma geldi, parasını ödediğim ürün elime geçmedi, ebay'den bir çanta almıştım, satıcıya bir türlü ulaşamadım ama parasını geri almıştım. Özellikle yabancı siteler bu konuda çok iyi çalışıyor, hiçbir şekilde alıcıyı mağdur etmiyorlar. Etsy'den aldığım bir ürün de bir ay sonra hala elime geçmemişti mesela, satıcıya mail attım, aynı gün bir özür maili yollayıp ürünü tekrar göndermişti ki bu bence önemli, hiçbir şekilde test edemezdi ürünün elime geçip geçmediğini, yalan söylüyor da olabilirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel çözülmüş problemler.. Karşında bir muhatap bulunca herşey bir nebze kolaylaşıyor. Ben de payu ile görüştüm işte. Çözerlerse anca onlar çözecekler..

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun diyelim canım bu tarz şeyler çok üzücü oluyor.paylaşman da iyi olmuş.yeni dolandiriciliklarinin önüne geçmen için iyi bir şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, deneme yanılma yöntemiyle doğruyu bulacağız en sonunda :))

      Sil
  4. Bunu ojuduktan sonra hayatta sitesine bile bakmam. Ki ben hemen her yerden alışveriş yaparım bilip bilmeden hiç başıma gelmedi ama temkinli olmakta fayda var. Uyarı için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hep farklı farklı siteleri deniyorum alışveriş için, bundan sonra önce yorumlara filan bakıcam :))

      Sil
  5. Cok gecmis olsun bende bisi almadannonce sikayetvar.coma falan bakıyorum cok sık karşılaşılan bir durum aslinda. Biz farkinda degiliz. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) En güzelini yapıyorsun, bundan sonra ben de muhakkak bakacağım.

      Sil
  6. Canım zaten sitenin tasarımından ve logosundan ciddi bir site olmadığı belli gibi. Umarım paranı geri alırsın benim başımdan böyle bir şey geçmedi çok şükür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tasarımı başarılı değil katılıyorum ama öyle farklı sitelerden alışveriş yaptım ki hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ben de merakla bekliyorum sonucu :)

      Sil
  7. aaa geçmiş olsun iyi ki paylaştınız bizi de dolandırılmaktan kurtardınız hep farklı site denerim bende bu yazı iyi olmuş

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun canım paylaşmakla iyi yapmışsınız umarım bu siteden alışveriş yapcak biri olur araştırmaya girerse bu yazınızı okurda vazgeçer.tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  9. ay çok geçmiş olsun ya :( bende genelde internetten alışveriş yapmaya hep korkarım bu yüzden :( umarım bir an önce durumu düzeltirler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ne kadar dikkat etsek de olabiliyor işte böyle şeylerde..

      Sil
  10. Geçmiş olsun ya cok sinirleniorum böyle seylere yinede ucuz atlatmissin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, küçük bir alışverişti zaten ama hiiç paramı çöpe atamam. İnsanı enayi yerine koymaya çalışıyorlar ben de çok sinir oluyorum. Takip edeceğim bakalım :)

      Sil
  11. geçmiş olsun canım, umarım paranı geri alabilirsin, yazmakla çok iyi ettin en azından fikrimiz oldu teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben yandım başkaları da yanmasın :)

      Sil
  12. Geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum :( bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bildiğim sitelerden şaşmam bundan sonra
    http://matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bildiğimiz siteler de bazen çok uçuruyor fiyatları uygun bişeyler deneyeyim dedim elimde patladı :)

      Sil
  13. Geçmiş olsun insan sinir oluyor böyle durumlarda :(

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle çok büyük geçmiş olsun Gökçe Hanım böyle bilmediğimiz tanınmayan sitelerden hiç alış veriş yapmadım. Çoğunlukla bilindik sitelerden ihtiyacımı karşılıyorum. Tekrardan geçmiş olsun...

    YanıtlaSil