bb krem

DERMOSKİN BB KREM İNCELEMESİ

18:26:00

Dermoskin BB Krem 5'i 1 arada özelliğiyle cildi nemlendirmeyi, güneşe karşı korumayı, beslemeyi, yenilemeyi, sıkılaştırmayı, leke oluşumunu engellemeyi ve oluşmuş lekelerin renginin açılmasını amaçlıyor.

50 ml ve pompalı plastik bir şişede.

dermoskin bb krem incelemesi

Dermoskin BB Krem, turuncu renk. Bu renk ciltte eşitleniyor. Benim tenimde turuncu renk bütünleşiyor ama çok açık beyazlarda hafif koyuluk kalabilir.

Alıştığımız BB Kremlerden çok farklı çünkü hiç kapatıcılığı yok.

Renk eşitleme de belli belirsiz var.

Kokusu güzel değil, sürdükten sonra duyulmadığından sorun olmuyor.

Yapısı akışkan bir güneş kremi gibi. Tenimde güneş kremi parlaklığında duruyor, beyaz beyaz parlamıyor. SPF50 güneş korumasıyla BB kremden çok renkli bir güneş koruyucu.

Cilde Glovy bir görünüm kazandırıyor bunu benim gibi kuru ciltliler çok sever. Cildi güzel nemlendiriyor, mat görünümü yok edip neme doymuş bir cilt görünümü oluşturuyor. Bir nevi son yılların trendi Glass Skin oluşturuyor.

dermoskin bb krem kullananlar

Cildimdeki duruşu işte bu şekilde.

Olumsuz bir yanı, sabitlenmiyor.

İsterseniz tek başına isterseniz baz olarak ten ürünü altına kullanabilirsiniz.

Dermoskin BB Kremi kullanıp üstüne mat bir ten ürünü kullansam bile cildim parlak ve aydınlık görünüyor. Evet üstüne kullandığım ürünün sabitlenmesini azaltabiliyor fakat kuru ciltlilerin rahatsız olduğu donuk cilt görünümünü yok etmesi açısından oldukça başarılı. Ayrıca mat etkili ürünlerin ciltteki kuru ve çatlak görünümlerini de engelliyor.

Dermoskin BB Kremi, kapatıcılık ve renk eşitleme amacıyla alırsanız hayal kırıklığı yaşatabilir eğer güneş koruyucu, ışıltılı cilt ve nemlendirici etkisini değerlendirmek isterseniz beğenirsiniz. BB Krem gibi değil de kuru ve çok kuru ciltlileri rahatlatacak bir baz olarak düşünülürse oldukça iyi iş yapıyor. Spf50 ile de güneş korumasında başarılı.

Dermoskin BB Kremi eczanelerden ya da online alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz. Sitelerinden evinize yakın eczaneyi de bulabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. bu ara tam sevdğim tarz bir bb kremmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de çok güzel, cildi tamamen kapatmadan güzel gösteriyor.

      Sil