çocuk

ARA TATİLDE 39 TL'YE LEGOLAND EĞLENCESİ

11:40:00

Çocuklar için mola çok güzel bir fikir ama ben ara tatil konusuna sevinen annelerden değilim. Tüm düzen bozuluyor ve çocuklar çevrelerinden duydukları aşırı şişirilmiş planların hepsini birden uygulamak istiyor. Sonuç olarak baya bir süzgeçten geçse de tabii ki bizim de planlarımız, uğrayacak duraklarımız var :) Bunlardan biri de her ziyaretlerinde aşırı keyif aldıkları, üretmenin tadını çıkarttıkları, eve yorulmuş bir şekilde döndükleri, kendilerini yatağa atıp mışıl mışıl uyudukları (yaşasııııın) LEGOLAND ziyareti.

legoland discovery centre ziyareti
legoland discovery centre ziyareti 1

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, Kasım ayında başlattığı tek fiyat kampanyasına ara tatilde de devam ediyor. 18 Kasım'a kadar online ya da gişeden alınacak biletler çocuk ve yetişkin tüm ziyaretçiler için 39 TL olacak. Biletlerinizi aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde kullanabiliyorsunuz.

legoland discovery centre ziyareti 2
legoland discovery centre ziyareti 3
legoland discovery centre ziyareti
İki yaş küçükler burada :)
Yapımında 2 milyon LEGO parçası kullanılan LEGOLAND'in içinde 4 boyutlu sinema, LEGO parçalarının yapım sırrının anlatıldığı fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor.

legoland discovery centre ziyareti 4
legoland discovery centre ziyareti 5
legoland discovery centre ziyareti 6

Ayrıca LEGOLAND Discovery Centre içinde bulunan LEGO mağazasından, başka satış noktalarında bulunmayan LEGO setleri ve gramla satılan LEGO parçalarını almak da mümkün.

legoland discovery centre ziyareti 7
legoland discovery centre ziyareti 8

Sizler tatilde nereleri ziyaret etmeyi düşünüyorsunuz? Belki karşılaşırız :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Büyükler ve küçükler için çok eğlencelik bir yer olmalı. :) O zaman iyi eğlenmeler diyelim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ara tatil çocuklara yaradı...
    Güzel etkinlik eğlensinler stres atsınlar

    YanıtlaSil