clinique

CLiNiQUE EVEN BETTER FONDÖTEN SERİSİNE YAKINDAN BAKALIM

23:19:00

Clinique Even Better Fondöten Serisi; Dermatologlar tarafından geliştirilmiş, cildi kusursuzlaştırmaya yönelik bir seri. Üç farkı çeşidi ile her cilt tipinin ihtiyacına çözüm olabilecek nitelikte.

clinique even better fondöten serisi


Clinique Even Better SPF 15 Fondöten;

Clinique Even Better SPF 15 Fondöten

Clinique Even Better SPF 15 Fondöten, her kullanımda cilde nem kazandırarak bakım yapıyor. Orta kapatıcılıkta ve nemlendirici formülüyle cilde aydınlık görünüm verme özelliğinde. 24 saat kalıcı, içeriğindeki SPF 15 ile cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya yardımcı.

Clinique Even Better Glow Fondöten;

Clinique Even Better Glow Fondöten

Clinique Even Better Glow Fondöten; Işıltı veren, SPF 15 güneş koruma faktörlü fondöten. Makyajınızı temizledikten sonra bile cildinizin ışıldamaya devam etmesini amaçlıyor. İçeriğindeki inci pigmentleriyle ışığı yansıtarak cilt kusurlarının görünümünü azaltma, cilde sağlıklı bir görünüm ve ışıltı verme vaadinde.

Clinique Even Better Glow Fondöten swatch


Clinique Even Better Refresh Fondöten;

Clinique Even Better Refresh Fondöten

Clinique Even Better Refresh Fondöten; Onarıma yardımcı, yoğun kapatıcı ve cilde anında nem veren formülde. Ağırlık yapmadan dolgun bir görünüm sağlıyor. Kırışıklık ve çizgi görünümünü azaltmaya, daha pürüzsüz bir görünüm elde etmeye yardımcı olmayı amaçlıyor.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. Bu seriye bayıldım
    Harika öneriler için ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil