gratis

WET N WiLD ULTiMATE RETRACTABLE BROW PENCiL KAŞ KALEMİ İNCELEMESİ

07:30:00

Wet n Wild Ultimate Retractable Brow Pencil, bir ucunda spoolie fırçası bulunan asansörlü bir kaş kalemi. Tüm Wet n Wild ürünlerinde olduğu gibi de başarılı bir fiyat performans ürünü. 4 rengi bulunuyor, ülkemizde 3 rengi mevcut.

wet n wild ultimate retractable brow pencil kaş kalemi incelemesi

Alıştığımız kaş kalemlerinden farklı olarak üçgen biçimli bir uca sahip. Üçgeni kullanmaya alışınca da elinizden düşüremiyorsunuz, benden söylemesi.

Kalemin malzemesi çok başarılı. Balmumu oranı iyi ayarlanmış. Kaşlarımı belirginleştirirken rengi görme konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Üstelik bastırarak kullanmam da gerekmiyor. Yumuşak fakat oynak değil. Baya da pigmentli. Tek eksisi üçgen ucun kalın tarafı ince kıllar çizmeye olanak vermiyor. Eğer sadece araları dolduruyorsanız ya da kavis belirginleştirip çerçeve yapıyorsanız bayıla bayıla kullanırsınız. İnce kıllar çizerek yeniden kaş oluşturuyorsanız hiç size göre değil.

wet n wild ultimate retractable brow pencil kaş kalemi incelemesi 1

Wet n Wild Retractable Brow Pencil kaş kalemiyle ister doğal ister yoğun uygulama yapabilirsiniz. Tamamen zevkinize kalmış.

Benim rengim Medium Brown. Mat, başarılı bir orta kahve. Tonunu sevdim. Kendi kaşlarımdan açıkmış gibi görünmesine rağmen kullanınca çok iyi uyum sağlıyor.

Spoolie fırçasını da çok beğendim. Genelde kullandıklarımızdan daha tombul ve kısa aslında. Boyanan bölgenin üstünden geçtiğinde baya doğallaştırıyor. Fırçanın yumuşaklığı da güzel kaşlarımı dökmüyor.

wet n wild ultimate retractable brow pencil kaş kalemi incelemesi 2

Suya karşı dayanıklılık özelliği yok ama ovuşturunca bile zar zor elime geliyor.

Wet n Wild Ultimate Retractable Brow Pencil rahat kullandığım kaş kalemlerinden. Kolay sürümüne, renk vermesine, doğallaştırılabilen duruşuna bayıldım ben. Eğer bir kaş ürününe ihtiyacınız varsa Gratis'e uğrayın derim.

wet n wild ultimate retractable brow pencil kaş kalemi incelemesi 3

Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Çoklu renk seçeneği olması avantaj
    Makyaj tanıtımları ve ipuçları bize rehber oluyor teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  2. böyle eğik uçlu kalemleri seviyorum ben...

    YanıtlaSil
  3. Güzelmiş kullanımı kolay gibi

    YanıtlaSil