bakım

THALiA GÜNEŞ KREMİ SPF 50 İNCELEMESİ

11:18:00

Merhaba, bugün hava ne kadar kapalı, soğuk ve güneşsiz olsa da konumuz her zaman kullanmamız gereken güneş kremleri :) Çünkü güneşin etkileri yaz kış devam ediyor. Cildimizi lekelenmelerden ve zararlı ışınlardan korumak için ihtiyaçlarımıza uygun bir güneş kremini kullanmayı ihmal etmemeliyiz. İşte günün konuğu Thalia Güneş Kremi SPF 50.

thalia güneş kremi spf 50 incelemesi

Thalia Güneş Kremi Özellikleri;

En sevdiğim güzellik markalarından olan Thalia Natural Beauty'nin gönderdiği PR paketiyle tanıştığım Thalia Güneş Kremi,  SPF 50 koruması, dinlendirici ve besleyici kompleks özellikleriyle çok dikkat çekici. Bir başka dikkat çekici konu ise 175 ml lik dev boyda olması ve fiyatının emsallerine göre çok uygun olması. Şu an elimde içerikleri benzer, gramajı üçte biri kadar olan ve 5 katı pahallı bir güneş koruma ürünüm daha var, buna dayanarak söylüyorum:)

Paraben, Parafin, Hayvansal yağ içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.

Thalia Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

thalia güneş kremi spf 50 incelemesi 1

Thalia Güneş Kremi, hem güneşten koruma hem de cildi besleyip dinlendirme vaadlerinde. Yüz ve vücut için kullanılabiliyor. Güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulanması öneriliyor. Bizim evde güneş kremlerinin sürülmesi ve evden dışarı adım atmak çok daha fazla sürüyor :)

İçeriğindeki filtrelerle UVA ve UVB ışınlarına karşı SPF 50 güneş koruması vadediyor.

Yaz dönemi ben ve eşim bol bol, çocuklara da ara sıra kullandım. Mis kokulu, kolay dağıtılan, cilde rahat yedirilen bir krem.

Ayrıca tüp ambalajda olmasını da beğeniyorum. Çantaya atıp istediğimiz an tazelemek için kolaylık sağlıyor bu ambalaj şekli.

Thalia SPF 50 Güneş Kremi; Suya dayanıklı yapıda. Terleyince, denize havuza girince üstünüzden akıp gitmiyor. Yine de sonrasında tekrarlıyorum.

thalia güneş kremi spf 50 incelemesi 2
thalia güneş kremi spf 50 incelemesi 3

Yapısı ağırlık yapmıyor, terletmiyor, bunaltmıyor. Yazın aşırı terlediğim için ekstra terletmeyen ürünleri kullanmak benim için önemli.

Kış aylarında nemlendiricimin etkisini arttırıyor, cildimi güzel sarıyor sert ve soğuk havaya karşı bir bariyer oluşturuyor. Buraya kadar bahsetmemişim, beyazlık bırakmıyor. Makyaj altında hiç rahatsızlık vermiyor.

İçeriğinde bulunan Aloe Barbadenis Özü, Panthenol, Alpha-Bisabolol ve Allantoin gibi yatıştırıcı aktif maddelerle Thalia Güneş Kremi cildimizi rahatlatmayı amaçlıyor. Jojoba yağı, Susam yağı, E vitamini ve Gliserin ile de cildimizi beslemeyi ve nemli kalmasını sağlamayı.

thalia güneş kremi spf 50 içerik

Thalia Güneş Kremi'ni incelemek ya da satın almak isterseniz BURAYA tıklayarak sitesine ulaşabilirsiniz. Defalarca alışveriş yaptım, online alışveriş konusunda da başarılı bulduğum markalardan. Eğer bu yazım Thalia ile ilk tanışmanızsa, daha önce yazdığım Thalia Natural Beauty ürün incelemelerimi de okumanızı öneririm. Harika sabunlar, şampuanlar ve kremlerle tanışacaksınız.

thalia güneş kremi spf 50 kullananlar

Thalia Sakura Yıpranma Karşıtı Saç Bakım Maskesi İncelemesi
Ebru Şallı By Thalia Durulanmayan Saç Bakım Yağı İncelemesi
Ebru Şallı By Thalia Avokado Özlü Şampuan İncelemesi
Ebru Şallı By Thalia Avokado Özlü Şampuan - Yağlı Saçlar İncelemesi
Thalia Organik Tsubaki Yağlı Göz Çevresi Kremi İncelemesi
Thalia Sakura Yıpranma Karşıtı Şampuan İncelemesi
Thalia Aloe Vera Serisi Yüz Ürünleri İncelemesi
Thalia Aloe Vera Serisi Saç Ürünleri İncelemesi
Thalia Aloe Vera Serisi Vücut Ürünleri İncelemesi
Thalia Sakura Yaşlanma Karşıtı Bakım Serisi Yüz Ürünleri İncelemesi
Thalia Sakura Yaşlanma Karşıtı Bakım Serisi Vücut Ürünleri İncelemesi
Thalia Avokado Şampuan Saç Yağı Parfümler İlk İzlenim

Ve, 2020'nin ilk blog yazısını da böylece tamamlamış oldum. Yaklaşık üç saat sürdü, çünkü karnı acıkanlar olduuu, kavga edenler olduuu, ağlayanlar olduuu :))) Olsun, ne diyoruz. Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin.

Youtube kanalıma da beklerim.

Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Thalia ürünlerini hiç denemedim canım, diğer yazılarınada bakıyım :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu yaz çok az kullanabildim bunu ama yapısını beğendim..

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler bilgilendirici yazı için :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba cok hassas bir cildim var güneşe cıkınca kırmizı lekeler oluşuyor kullanabilirmiyim

    YanıtlaSil