kore cilt bakımı

MiSSHA MODERN SHADOW iTALPRiSM GÖZ FARI İNCELEMESİ

11:11:00

Kore kozmetiği denince aklıma ilk gelen Missha oluyor. Hem kolay ulaşılabilir olması hem de ürün çeşitliliğiyle sürekli alışveriş yaptığım markalardan. BB kremleri, likit allığı, güneş koruma ürünleri, cilt bakım ürünleri, makyaj bazları, fırçaları bir çok ürününü her gün kullanıyorum. Sitelerine girdiğimde yeni gelen ürünler olduğunu görmek de çok hoşuma gidiyor.

Bugün anlatacağım Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı ile Missha'nın gönderdiği PR Kiti sayesinde tanıştım. Kitte ayrıca Missha Super Aqua Mild Peeling Jel'de yer alıyordu. Onu da bir sonraki yazımda size anlatacağım.

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi
Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 1

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı Beauty Hunt;

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 2

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı; İtalya'nın ışıltısından esinlenerek tasarlanan bir far serisi. Farlar rose gold ambalajından zincir desenli tasarımına, dokusundan yapısına, oldukça şık, sıcak ve lüks görünüyor.

Kore'nin en popüler güzellik ürünleri inceleme sitesi GlowPick 2018 güzellik ödülü sahibi Missha Modern Shadow Italprism farlar 17 renk seçeneğine sahip. Bendeki rengi No: 24 Beauty Hunt. İçinde pembelik barındıran bakır gibi tarif edebilirim. Aşırı güzel ve tüm göz renklerine çok yakışacak bir renk.

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 3

Serinin tamamı simli. İçinde mikro simler bulunuyor ve çok minik olduklarından yapay durmuyor.

Kadife gibi bir dokusu var. Yapısı yumuşacık.

Fırçaya ya da parmağıma hemen transfer oluyor. Çok pigmentli.

Parmağımla uyguladığımda pandaki rengi direkt göz kapağıma transfer edebiliyorum. Açıkçası pofidik bir karıştırma fırçasıyla denediğimde de aynı başarıyı beklemiyordum. Fırçanın ucunu pıt pıt fara dokundurduğumda göz kapağıma hafif bir renk vereceğini düşünürken yine çok başarılı bir şekilde rengin bozulmadan göz kapağımda olmasına çok şaşırdım.

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 4

Kullanırken dökülmüyor, uygularken parçalanmıyor. Gün boyu kalıcı, uçup gitmiyor. Makyajını pratik bir şekilde tamamlamayı sevenlerin makyaj çantasında olması gereken bir far. Parmağının ucuyla göz kapağına sür, ister yine parmağınla ister karıştırma fırçasıyla kenarları hafiflet, bitti. İşte bu kadar kısa zamanda, uğraşılmış bir göz makyajı görünümü yaratıyor.

Ayrıca fırçama aldıktan sonra üzerini makyaj sabitleme spreyiyle ıslatıp uyguladığımda göz kapağımda daha ıslak bir görünüm oluşturdu. Islak göz makyajlarından hoşlananlar bu şekilde kullanabilirler.

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 5
Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 6

Pandaki desenin kolay kolay bozulmaması da hoşuma gitti. Her elime aldığımda, ilk defa kullanıyorum izlenimi uyandırıyor.

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı beauty hunt incelemesi 7

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı Beauty Hunt; 1,5 gram ve açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var. Kullanım kolaylığı, pigmentasyonu, gün boyu yerinden oynamaması, pandaki rengi olduğu gibi göz kapağıma vermesi ve gün içinde renginin solup değişmemesiyle benim için 10 üzerinden 10 alan bir göz farı. Sadece göz farı olarak değil, aydınlatıcı olarak da, allık olarak da kullanabilirsiniz. Missha online'da şu an indirimde 49,95₺ Linke tıklayarak diğer renklerini de inceleyebilir, satın alabilirsiniz. Ayrıca siteye girince Juicy Pang Tint'leri incelemeyi de unutmayın. Sanırım sıradaki alışverişimde alacaklarımı da belli etmiş oldum :)

Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Anne kolay gelsin
    Rahat ve bir keyif içinde yayınla yazılarını

    YanıtlaSil
  2. Fotograflar sahane, yazi sahane, far sahane😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esra'cım, benim de içime sindi :D Yalnız far hakikaten şahane.

      Sil