bakım

CHARMZONE DE AGE RED ADDiTiON NUTRiENT CREAM DENİYORUM

11:26:00

Merhaba. Geçen sabah hızlıca yüzüme bir şeyler sürmeye çalışırken, kullanmak için ortaya çıkardığım testerlardan Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream'i gördüm. Tek kullanımla bende alma isteği uyandırdı. Sitesine girdim fiyatına baktım 349₺ ve hakkında yazılan hiç bir inceleme yazısı yok. Benim gibi merak edip araştırıyorsanız tek kullanımlık da olsa deneyimimden fikir sahibi olun istedim. Hikaye bitti, anlatmaya başlıyorum :)

Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream kullananlar 1

Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream Özellikleri;

Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream kullananlar

De Age Red Addition Nutrient Cream
, cilt sarkmalarına karşı etkili besleyici krem olarak geçiyor. Hassas cildi esnekleştirmek, cildi nemlendirmek ve tahriş olmasını önlemek özellikleri arasında.

Tam boyu kırmızı bir kavanozda 50 ml. 

Charmzone De Age bir anti oksidan serisi. Tonik, esans, nemlendirici krem, besleyici krem, kontrol krem, göz kremi, makyaj bazı gibi ürünleri var. Domates, nar, dut gibi cilt bakımında kendini ispatlamış on kırmızı gıda bileşeni içeriyor. Bu yüzden kırmızı meyvelere alerjisi olanların kullanmaması öneriliyor.

Besleyici bileşenlerin cilde iyi aktarılması için MDS yöntemi kullanılmış. Bu yöntem, çoklu kapsüllerle besleyici bileşenleri örten çok duvarlı dağıtım sistemi olarak açıklanıyor.

Tüm cilt tipleri için uygun.

Parfüm ve yağ içermediği belirtilmiş.

Menşei Güney Kore. 

Ürün ve içeriklerinde hayvanlar üzerinde test uygulanmamış, Sağlık Bakanlığı onaylı.

İçerik bilgileri şaset üzerinde yazmıyor, internet sitelerinden de ulaşamadım.

Charmzone De Age Nutrient Cream Yorumlarım;

Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream kullananlar 2

Fotoğraflarımı kremi sürdükten 10-15 dakika sonra çektim. Cildim kış aylarında kuru, sıcak havalarda karma. Çok fazla gerildiğini hissettiğim bir sabah De Age Nutrient kremi kullandım. Cilde çok rahat sürülüyor. İlk anda sanki bir maske gibi sardı yüzümü. Kısa süre sonra cildim pırıl pırıl parlıyordu ve gerilme hissi tamamen gitmişti. Cilt tarafından hızlı emilmiyor, bu ben tüm şaşeti sürdüğüm için de olabilir. Sanki iki ya da üç kere kullanabilirmişim. Yaklaşık yarım saat sonra tamamen emilmişti, cildim ilk sürdüğüm andaki kadar olmasa da parlak ve nemli görünüyordu.

Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream kullananlar 3
Charmzone De Age Red Addition Nutrient Cream kullananlar 4

Hafif bir meyve kokusu var ve bu taze hissettiriyor.

Gün boyu nemlendirme etkisini koruyor, cildi sağlıklı ve ışıltılı gösteriyor.

Kuru ciltlere uygun. Yağlı ciltler hoşlanmaz, karma ciltler de sadece kuruluk olan bölgelere uygulayabilir.

K-Beauty severlerdenseniz, hep videolarda izlediğimiz ve ulaşmaya çalıştığımız cam gibi cilt etkisini verdiği için de çok hoşlandım.

Charmzone De Age Red Addition Nutrient Krem'i buraya tıklayarak sitesinde inceleyebilir ya da satın alabilirsiniz. Tek kullanımla çok beğendiğim bir krem oldu, indirim ve kampanyalarını takip edeceğim. 

Dilerim bu mini incelemem size yardımcı olmuştur. Elimde serinin tonik, emülsiyon ve nemlendirme etkili Hydrating Kreminin de deluxe boyları var. Nutrient kremden çok etkilendiğim için onları da kullanıp, etkilerini burada paylaşacağım.


Görüşmek üzere :)



Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum