flormar

FLORMAR PARTY KOLEKSİYONUNU TANIYALIM

01:11:00

2020'nin son günleri, yeni yıla çok az kaldı. Bu sene ailelerle bir araya gelmek yok, arkadaşlarla toplanmak yok, kalabalığa karışmak yok. Evimizde çekirdek ailemizle, görünüşte az ama yüreği kalabalık bir şekilde kutlayacağız yeni yılı. Flormar da yepyeni koleksiyonu Party ile modumuzu yükseltelim, evimizde yeni yıla rengarenk ve ışıl ışıl bir şekilde girelim istemiş. Koleksiyonda neler var, beraber inceleyelim.

flormar party koleksiyonunu tanıyalım

Flormar Party Koleksiyonu

Flormar Party Koleksiyonu sezonun en ilgi çeken renklerini, ışıltılı dokulardan oluşan ürün grubu ile bir araya getirmiş. Koleksiyonda kalem ruj, eyeliner, body mist, oje, ruj, dudak parlatıcısı, maskara, aydınlatıcı, likit kapatıcı, sabitleme pudrası, allık ve pudra seçenekleri bulunuyor. Koleksiyonun içeriği kadar minik pırıltılarla oluşturulmuş ambalajları da çok şık ve cezbedici. 

Flormar Party Blush

Flormar Party Blush
Flormar Party Blush 01 peach party kullananlar

3 renk seçeneği olan yüksek pigmentli allık. Bende gördüğünüz 01 Peach Party. Mini boy, aynalı bir ambalajı var. Çok kullanışlı buldum.

Flormar Setting Powder

Flormar Setting Powder
Flormar Setting Powder kullananlar

Sabitleyici pudra. Flormar'ın toz formda sabitleyici pudralarını kullanmıştım ama sıkıştırılmış formda sabitleyici pudrası sanırım ilk. Bu yeniliği Party Koleksiyonuyla bizlerle buluşturmuş. Bence sürekliler arasına girmeli. Mini boy, rahatlıkla çantamızda taşıyabiliriz.

Flormar Glow More Illuminator

Flormar Glow More illuminator aydınlatıcı kullananlar

Likit, ışıltılı aydınlatıcı. İki renk seçeneği var, bendeki 01 MoonLight. Çok beğendim.

Flormar Eyeshadow Pencil

Flormar Eyeshadow Pencil 02 rose pink

Yoğun renk veren, kalem formlu, suya dayanıklı ve 11 saate kadar kalıcı göz farı. 3 rengi bulunuyor. Bendeki 02 Rose Pink.

Flormar Color Liquid Corrector

Flormar Color Liquid Corrector 01 apricot

Renkli likit renk düzenleyici. Üç rengi bulunuyor. Bende gördüğünüz 01 Apricot, şeftali rengi. Nemlendirici bir içerik olan Panthenol ile güçlendirilmiş. 02 Green ve 03 Lilac renkleri de bulunuyor. Şeftali, yeşil ve lila renkleri ciltte bulunan renk eşitsizliklerini gidermede çok etkili. Şeftali rengiyle mor göz altlarını ve koyu lekeleri kapatabilir, yeşil renkle kızarıklıkları örtebilir, lila rengiyle de solgun cildi canlandırabilirsiniz. 

Flormar One Stroke Lipstick

Flormar One Stroke Lipstick 06 Blooming Fuchsia ruj kullananlar

Yoğun renkli, uzun süre kalıcı, kremsi, yarı mat ruj. İki gündür sürekli kullanıyorum, o kadar güzel bir yapısı var ki. Etrafa bulaşmıyor, dudakları kurutmuyor, çizgilere dolmuyor. Bayıldım. Bendeki rengi 06 Blooming Fuchsia. Bu kadar canlı bir ton nasıl bu kadar kullanılabilir şekilde yapılmış hayret ettim. Dilerim sürekli satışta olurlar.

Flormar Star Shine Nail Enamel

Flormar Star Shine Nail Enamel 014 Glorify Bordeaux oje
Flormar Star Shine Nail Enamel 014 Glorify Bordeaux oje kullananlar

İnci parlaklığında, yoğun renk veren Star Shine ojelerin 6 rengi bulunuyor. 014 Glorify Bordeaux, harika bir bordo kırmızı.

Flormar Party Koleksiyonuna muhakkak göz atın, kaçırılmayacak parçalar var. Renk seçeneklerini Flormar Online'da inceleyebilirsiniz. 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum