bakım

LiMONiAN'DAN ÇİÇEKSEPETİ'NE ÖZEL MASKE SETİ

16:21:00

Kore kozmetiği konusunda güvenle alışveriş yaptığım firmalardan Limonian, ÇiçekSepeti'ne özel tek kullanımlık maskelerden oluşan evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir bakım seti hazırlamış. Setin içinde tepeden tırnağa bir bakım için gerekli olan tüm maskeler yer alıyor. 

limoniandan çiçeksepetine özel maske seti

Love Edellis Hair Mask Saç Maskesi 

Love Edellis Hair Mask Saç Maskesi limonian

Argan, avakado, zeytin yağı gibi besleyici içerikleriyle hasar görmüş saçları onarmayı, canlandırmayı, saç derisini sakinleştirmeyi amaçlıyor. 

Kullanım önerisi; Saçlarınızı yıkayıp kuruladıktan sonra hafifçe kurutun. Maskeyi uygulayın. 20 dakika sonra ılık su ile durulayın.

Luke Hydrogel Eye Patches Göz Altı Maskesi

Luke Hydrogel Eye Patches Göz Altı Maskesi limonian

E vitaminli ve aydınlatıcı etkili göz altı maskesi. İçeriğindeki vitaminler ve Aloe Vera ile ince kırışıklıkları önlemeyi, cildi nemlendirmeyi, aydınlatmayı amaçlıyor.

Çok severek kullandığım bir maske. Göz altlarına yerleştirip, 20-30 dakika bekliyorsunuz. Sıkı bir şekilde yapışıyor. Kullanırken işinizi rahatlıkla yapabilirsiniz, yerinden oynamıyor. Sonrasında nemli, ışıldayan göz altları oluyor.

Mjcare Collagen Mask Yüz Maskesi 

Mjcare Collagen Mask Yüz Maskesi limonian

Kolajen içerikli yüz maskesi. Cildi nemlendirici, besleyici, sıkılaştırıcı ve elastikiyet arttırıcı etkide. 

Yüzünüze yerleştirdikten sonra 15-20 dakika bekleyin. Cildinizde kalan solüsyonu pıt pıt hareketlerle yüzünüze vurarak yedirin. 

Luke Pore Deep Cleansing Strip Burun Maskesi 

Luke Pore Deep Cleansing Strip Burun Maskesi limonian

Kömür tozu içeren burun bandı. Siyah ve beyaz noktaları temizlemeyi, içeriğindeki kömür tozu ile biriken fazla yağı dengelemeye yardımcı olmayı amaçlıyor.

Kullanım önerisi: Maskeyi burnunuza yerleştirip üstünü ıslatın. 15-20 dakika bekleyip yavaşça çıkartın.

Love Edellis Hand Mask El Maskesi

Love Edellis Hand Mask El Maskesi limonian

Makademya yağı ile kurumuş elleri yoğun nemlendirmeyi ve yumuşatmayı amaçlıyor. Maskeyi eldiven gibi giyerek 15-20 dakika bekliyorsunuz. Kullanım sonrası durulama gerekmiyor.

Love Edellis, Limonian'ın yeni getirdiği markalardan. Maskesini henüz denemedim fakat yine Limonian'da satılan MJCARE El Maskesi'ni burada anlatmıştım.

Love Edellis Long Leg Mask Bacak Maskesi 

Love Edellis Long Leg Mask Bacak Maskesi limonian

İlk defa bacak maskesi kullanacağım. Baldır kısmına kadar giyilebilen ayak ve bacak maskesi. İçeriğindeki 20 çeşit ekstrat ile cildi besleme, nemlendirme, koruma vaadinde. 

Love Edellis Foot Peeling Mask Ayak Peeling Maskesi 

Love Edellis Foot Peeling Mask Ayak Peeling Maskesi limonian

Soyulan ayak peeling maskesi. Çorap gibi giyip, 30 dakika bekliyorsunuz. Ayaklarınızı ılık suyla yıkıyorsunuz, 4-6 gün sonra soyulma başlıyor. Yine Limonian'da satılan MJCARE Ayak Peeling Maskesi'ni de burada anlatmıştım

Love Edellis Foot Mask Nemlendirici Ayak Maskesi

Love Edellis Foot Mask Nemlendirici Ayak Maskesi

Hindistan cevizi yağı ile ayakları nemlendirmeyi, beslemeyi, kolajen oluşumunu arttırarak yıpranmış ayakların yumuşamasını amaçlıyor.

Çorap gibi giydiğiniz maskeyi ayaklarınızda 15-20 dakika beklettikten sonra çıkartabilirsiniz. Durulama gerektirmiyor.


Maskeleri Anlattığım Youtube videomu da izleyebilirsiniz. 


 Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum