alışveriş

BK MASKE MELTBLOWN TEK KULLANIMLIK CERRAHİ MASKE İNCELEMESİ

17:19:00

Aylardır ayrılmaz bir eşyamız haline gelen tek kullanımlık cerrahi maskeler koronavirüs ile birlikte hayatımıza girdi ve hepimiz gibi onlar da biçim değiştirdi. Önce incecik tek katlı olanlarla başladık, ardından tellisi, üç katlısı, spunbond'u, meltblown'lusu.  Bugün size o yolculukta kullanımıyla beni oldukça rahatlatan BK Maske'den bahsedeceğim. 

bk maske incelemesi

BK Maske'nin Özellikleri;

bk maske kullananlar 1
bk maske kullananlar 2

BK Maske; %95 filtrasyon ile koruma sağlayan, körüklü yapısıyla yüze yapışmadan rahat nefes aldıran, hipoalerjenik, burun destekli, nonwoven kumaştan üretilmiş, tek kullanımlık maskeler üretiyor.

Cam elyaf ve lateks içermiyor.

Aynı zamanda gama ışınları ile sterilize edilmiş, çok çeşitli renklerde, yüzü terletmeyen, lastikleri kulakları acıtmayan, tüylenmeyen, kokusuz özellikte.

Üç katlı ve iki körüklü. İşte bu körükler sayesinde maske dudaklarıma yapışmıyor, nefes alabileceğim alan bırakıyor.

bk maske kullananlar 3
bk maske kullananlar 4

Daha önce hep beyaz renkte maskeleri tercih etmiştim. BK Maske'nin renk renk maskeleri hem canlı tonları hem de dolgunluğuyla hoşuma gitti. Elimdeyken güven verdi. Lastiklerinin esnekliği çok güzel, kulaklarım ilk defa tahriş olmadı. Hiç bir maskemin lastiği kopmadı. Burun kısmı çok rahat ayarlanıyor, yerinden oynamıyor. Rahat nefes alabildim, yüzüm terlemedi. Spor amaçlı yürüyüş yaparken de tercihim BK Maske oldu. 

bk maske kullananlar

Beyaz, mavi, pembe, siyah, açık gri, koyu gri, sarı renklerini kullandım. Açık gri renk ve siyah renk suratıma dar geldi diğer renkleri çok iyi oturdu. 

Tamamen kokusuz olması da benim için çok önemli.   

BK Maske Meltblown

Gelelim son günlerde maskelerle ilgili sorgulanan bu maske spunbond mu, meltblown mu sorusuna. BK Maske, su geçirgenliği testimden geçti. Nefes alıp verirken hava döngüsü de başarılı. Maskeleri kestiğimde üç katlı olduklarını gördüm. Fakat bu tabakalar meltblown mu spunbond mu emin olamadım. Ambalaj üzerinde de açıklama yoktu. Firmaya sorduğumda elimdeki maskeyi yırtıp bakmamı, ortadaki tabakanın meltblown olduğunu yazdılar. Kullanıcı olarak ayırt etmekte çok zorlandığımı söyleyince,  adresime yırtılmış ve üzerine açıklama yapılmış bir örnek yollayabileceklerini belirttiler. Blog yazısı yazdığımı bilmiyorlardı, bu tavırları hoşuma gitti. Örnek gelince buraya ekleyeceğim. Yeni ambalajları açıklamalıymış, bendeki kurumlar için hazırlandığından üzerinde bilgiler yer almıyormuş. Yeni ambalajını da gönderecekler. Hepimiz için bilgilendirici olur. 

Nasıl durduklarını instagram için hazırladığım videomdan izleyebilirsiniz.


Maskelere @bkmaske sayfasından ya da sitelerinden ulaşabilirsiniz. 

Markayla beni tanıştıran Hüzün Sarısı Nihal'e teşekkür ediyorum.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz. 

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Ne güzel anlatmışsın. Kokusu olmaması, ağzıma burnuma tüy dolmaması en sevdiğim özellikleri. Düz renk olmasını da ayrıca sevdim.
    Geçen indirimlerinde stok yaptık resmen. Maskeler bitmeden virüs biterse, çamaşır suyu kullanırken takarım ben de kalanları 😁
    Rica ederim canım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm senin stokları, şu zamanda en gerekli şey zaten. Keşke bu dert bitse de maskeler elimizde kalsa😘

      Sil