bakım

HBMiC COLLAGEN AMPOULE KOLAJEN MASKE İNCELEMESİ

09:08:00

HBMIC HanBang MeIn Cosmetics, Gratis'te satılan Kore menşeili markalardan. Maske, tonik, serum, nemlendirici gibi cilt bakım ürünleri bulunuyor. Üstelik cilt ihtiyaçlarına göre seçenekleri de var ve uzun zamandır indirimli satılıyor. Markanın 3 farklı maskesi var. Collagen, Aloe ve Snail. Bugün kolajen içeriğiyle öne çıkan HBMIC Collagen Ampoule Maskeyi anlatacağım. 

hbmic collagen ampoule mask kolajen maske kullananlar

HBMIC Collagen Ampoule Mask Özellikleri

hbmic collagen ampoule kolajen maske kullananlar

HBMIC Kolajen maskesi kuru cildin nem kazanmasına ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Kolajen içerikli farklı cilt bakım ürünleri de kullanıyorum. Bu içerik bende cildin kendini toparlamasını, sıkı görünüm kazanmasını sağlıyor. HBMIC maske sonrası da buna benzer etkiler gördüm.

İçerik listesinde nemlendirici içeriklere artı olarak Hyaluronik Asit, Aloe Vera sonrasında Kolajen yer alıyor. Sonlarda Cadı Fındığı, Gül Hatmi Çiçeği, Beyaz Nilüfer Kökü Ekstresi var. Bu şekilde baktığımda her şekilde cildimi nemlendirecek bir maske olduğunu söyleyebilirim. Aloe maskesine ve Snail maskesine de baktığımda içeriklerin bire bir aynı olduğunu sadece Collagen, Snail ve Aloe içeriklerinin yer değiştirdiğini gördüm. İlgilisine uyarı, listenin ortalarında paraben de bulunuyor. 

İşte Hbmic Collagen Maskenin içerik listesi: 

hbmic collagen ampoule mask kolajen maske içerik

HBMIC Kolajen Maske Kullanımı

hbmic collagen kolajen maske kullananlar

İçinde bol miktarda solüsyonu olan kağıt maskelerden. Temiz cildinize maskeyi yerleştiriyorsunuz. 15-20 dakika bekleyip maskeyi cildinizden ayırıyorsunuz. Kalan solüsyonu cildinize yediriyorsunuz. Paket içinde o kadar çok solüsyon kalıyor ki ben yüzümden çıkardığım maskeyi tekrar paketine yerleştirip buzdolabında saklıyorum. İkinci maske gününde alıp kullanıyorum. Yalnız bunu cildimin iyi olduğunu düşündüğüm zamanlarda yapıyorum, sivilcem varsa ikinci defa kullanmıyorum. 

HBMIC Kolajen Maske Yorumlarım

hbmic snail aloe collagen maske kullananlar

Göz ve dudak çevresine gelmemesi gerekiyor ama maskeyi yerleştirmek biraz zor. Cildimde batma hissine sebep oldu. İlk anlarda daha yoğundu sonra azaldı ama çıkarana kadar da geçmedi. Yüzümde herhangi bir kızarıklık oluşturmadı.

Parfümlü. Yoğun değil ama kullandığım süre boyunca kokuyu duyuyorum.

İçindeki sıvısı bol. Maske ikinci defa kullanılabilir.

Maskeyi çıkarınca solüsyonu kolay emiliyor. 

Yüzüm, boynum pırıl pırıl parlıyor. 

Nemlendirme etkisi kullandığım zaman için yeterli geliyor, üzerine krem uygulamıyorum.

Hafif yapışkan bir hissi var. Cildimde yarattığı ışıltıya bayılıyorum. Maskeyi gece yapıyorum sabah parlak aydınlık bir ciltle güne başlıyorum. Cildim dolgun ve sağlıklı görünüyor. Fotoğrafı maske uygulamasından hemen sonra çektim, iyi ışıklandırma olmadığı halde cildimin parlaklığı belli oluyor.

hbmic snail aloe collagen maske

Beni çok arada bırakan bir maske oldu. Cildimdeki etkisini çok sevdim fakat maske yüzümdeyken oluşan batma hissinden de hiç hoşlanmadım. Uygun fiyatlı olması ve kullanım sonrası cildi bebekleştirmesi de aklımı çelen özellikleri. Üzerine makyaj yaptığımda ten ürünüm harika görünüyor.

Her çeşidinden 3 er tane almıştım, elimdekileri bitirip ona göre karar vereceğim.

İndirimlerde aşırı uygun fiyatlarla satılıyor. 9,5₺ fiyatı var ama şu an indirimli 2,75₺ Ben de farklı bir indirimde tanesini 3₺'den almıştım. Buraya tıklayıp Gratis Online'dan satın alabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. batma hissi varsa olmadı belki de bir şeye alerjin var içeriğindeki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reaksiyon göstermedi ama tedirgin oldum tabii. Yalnız ışıltısı aşırı başarılı.

      Sil
  2. Bilgilendirme için teşekkürler mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  3. Vay canına, ekonomik, evet, iki kez kullanılabilir.

    Mutlu Yıllar 2021. Endonezya'dan selamlar.

    YanıtlaSil