alışveriş

ŞUBAT MART AYI ALIŞVERİŞLERİM

14:30:00

Merhaba! Bugün, Şubat  ve Mart aylarında yaptığım alışverişlerden bir kısmını kısa kısa anlatacağım. İçlerinde almayı düşündükleriniz varsa fikir vermiş olurum. Evden zorunlu olmadıkça çıkmadığımdan alışverişlerimi online yapıyorum. Zaten yıllardır mağazadan yapılan alışverişe göre daha çok tercih ediyordum. Aldığım her şey tertemiz, açılmamış, kat kat bantlanmamış şekilde ulaşıyor. 

şubat mart ayı alışverişim

Oral-B Vitality Şarjlı Diş Fırçaları

oral b braun vitality şarjlı diş fırçası kullananlar

Oral-B Vitality Şarjlı Diş Fırçalarının biri bana biri çocuklara. Eşim yıllardır o kadar memnun ki en sonunda beni ikna etti. Çocukların diş fırçalama süreleri uzadı ve dişleri çok daha temiz. Şarjlı diş fırçasının seçimi, nelere dikkat ettiğim, çocuklar için neden bu ürünü seçtiğim daha detaylı bir yazıda olacak. "Memnun musun" derseniz, cevabım "Kesinlikle EVET". Sanki daha önceki diş fırçalamalarım işe yaramıyormuş, daha önce dişlerim temizlenmiyormuş.

B-Good Cerrahi Maske

b good maske kullananlar

Hepiniz gibi son bir yıldır biz de çeşit çeşit maske kullandık. Eşimin ve benim en rahat ettiğimiz en severek kullandığımız maske, B-Good Cerrahi Maske oldu. Kokusu yok, terletmiyor, burun kısmı çok rahat, kulak arkasını asla ağrıtmıyor, hafif ve koruyuculuğu çok iyi. Farklı paketleme türlerine göre fiyatları değişiyor. 5'li paketler halinde olan 50'lik kutuları tercih ediyorum. Tekli paketler de var, bir kutuda paketsiz 50 tane olanlar da. 

The Ordinary Caffeine Solution 5% EGCG

the ordinary caffeine solution göz serum kullananlar

The Ordinary Caffeine Solution 5% EGCG, uzun zamandır peşinde olduğum bir cilt bakım ürünüydü. Şişlik ve göz çevresindeki koyu halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı olmayı amaçlıyor. Yorgun zamanlarda kullanıyorum, göz altlarımı rahatlatıyor.

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Yüz ve Vücut Kürleri

bioder biocure tüy azaltıcı kür ve karınca yumurtası yağı kullananlar

Dudak üstü epilasyon cildimi çok tahriş ettiği için farklı yöntemler ararken karşıma Bioder Biocure Tüy Azaltıcı çıktı. Yüz için, vücut için set halinde satılıyor. Ayrıca kremleri de var. Ne derece etkili olur, bende işe yarar mı yaramaz mı bilemediğimden seriye dair ne varsa aldım :) Sadece bir kere dudak üstü için yüz kitini kullandım. Çok şaşırttı, işe yarıyor. Kılların çıkış sürelerini ve miktarını azalttı. Kullanmaya devam edeceğim. 

Yukarıda anlattıklarımı Hepsiburada'dan farklı satıcılardan aldım.

Hada Labo Tokyo Skin Plumping Gel

hada labo tokyo skin plumping gel Recipes of Babushka Agafia Black Birch Beyazlatıcı Diş Macunukullananlar

Hada Labo Tokyo Skin Plumping Gel ve Recipes of Babushka Agafia Black Birch Beyazlatıcı Diş Macunu, Gratis alışverişim. İkisini de kullanıyorum. 

Recipes of Babushka Agafia Black Birch Diş Macunu, siyah renkli macunlardanmış. Alırken hiç dikkat etmemişim. Bu yönden bende hayal kırıklığı yarattı ama macunun suçu yok tabi :) Temizlemesini beğendim, hassas, dişlerimi ve diş etlerimi hiç rahatsız etmiyor. Bir parça ferahlatıcı etkisi de var. Yoğun mentol, nane aromalarından hoşlandığımdan bir daha almam ama başka çeşidini denerim.

Hada Labo Skin Plumping Gel, genelde stok dışı olan bir nemlendirici. Şu ana kadar kullandıklarımdan çok farklı. Cilde anında parlak ve ışıltılı bir görünüm veriyor. Yalnız ilk defa bir nemlendiriciyi kullanırken ilk hafta yüzümde sivilceler çıktı. Kullanımımı azaltarak ara verdiğimde sivilceler geçti. Tekrar kullanmaya başladığımda bir daha çıkmadı. Araştırdım, aynı durumu yaşayan çok kişi varmış. Kullanmaya başladığınızda ilk önce cildinizin bir bölümünde deneyip sizdeki etkisini görün derim. Genel olarak, sevdim ben. Cildimi hızlıca toparlamak istediğimde elimin altında olsun isterim.

rossman alışverişi prokudent çocuk macunu altapharma çay ağacı yağı

Buradakiler de Rossmann alışverişim. İlk online Rossmann alışverişim aslında. Paketlemesi düzgün, kargo gönderimi hızlıydı. Note BB Krem testerını da eklemişler.

Prokudent Çocuk Diş Macunu yıllardır bizimle, isim değişikliğinden önce Deniz için alıyordum şimdi Ada kullanıyor. Meyve aromalı macunları ikisi de hiç sevmedi, nane aroması istiyorlardı. Tek bulabildiğimiz ve sevdikleri bu marka olmuştu. Sanki çocuklar illaki çilekli, meyveli tatları sevmek zorunda :) 

Hobby Saç Jölesi, saçlarımı sıkı sıkı topladığımda bebek saçlarımı yapıştırmak için. Tutuculuğu güzel ve kalıntı bırakmadı.

Mixup Sulphur Tırnak Bakım Yağı, nasıl yaptıysam iki tane birden atmışım sepete. Birini anneme verdim. Çok beğeniliyordu, ben de beğendim. Düzenli kullanmasam da tırnaklarımı güçlendirdiğini fark ettim. Annemin tırnaklarındaki soyulma da oldukça toparlanmış. Kullanmaya devam ediyoruz.

Altapharma Çay Ağacı Yağı, ara sıra çıkan sivilceler için aldım. Çay ağacı yağının arındırıcı ve temizleyici etkisiyle iyileşme süresini hızlandırdığını okumuştum.  

Maybelline Sky High Maskara

maybelline sky high maskara kullananlar

Kendi gelmeden namı yürüyen Maybelline Sky High Maskarayı denemesem olmazdı. Tek katla bile etkili, gün boyu yerinden oynamıyor, kirpiklerimi ağırlaştırmıyor. Watsons'tan aldım.
 


Youtube için hazırladığım ilk izlenim videomu da izleyebilirsin.


Ve son bahsedeceğim de Avon Anew Anti Wrinkle RE 0.1% Retinol Serum. Bu oran ilk defa retinol kullanacaklar için uygun. İlk zamanlar üç günde bir uygulayarak cildinizin tepkisini öğrenebilirsiniz. Retinol içeren ürünleri gece kullanmayı, gündüzleri de güneş koruyucu kullanmayı unutmamalısınız. 

avon anew RE anti wrinkle retinol serum

Şimdilik bu kadar. Sen de bunlardan birini kullanıyor musun? Bana yaz lütfen.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. ordinary serumu merak ediyorum nereden aldın onu? tabi bir de avon retinol serum yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Gökçeeee listeme bi sürü şey ekledim bu yazıyla.. Özellikle Bioder'i aşırı merak ettim. Birde Avon Retinolü.. B Good maskeler gerçekten çok güzel.. Harika şeyler almışsın.güle güle kullan kuzum :)

    YanıtlaSil