bakım

BY WiSHTREND PRO-BiOME BALANCE CREAM DENGELEYİCİ PROBİYOTİK KREM İNCELEMESİ

23:21:00

Cilt bakımında krem denilince aklına ilk olarak nemlendirici gelenler el kaldırsın :) Çoğumuz böyleyiz biliyorum, aslında o kadar ihtiyaca yönelik ürünler ve içerikler var ki tanışmak için kendimize biraz izin vermemiz lazım. İşte bugün tam da böyle bir cilt bakım ürününden By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Kremden bahsedeceğim. 

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem incelemesi
By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem kullananlar

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Özellikleri;


By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem kullananlar 1

By Wishtrend her zaman cildin gereksinimlerine hitap eden ürünler sunduğundan Pro-Biome Balance Cream bakım rutininizde rahatlıkla yer alacaktır. Çünkü içeriğindeki %10 oranındaki Propolis ve Pro-Biome Kompleksi ile hasarlı cilt bariyerini yenilemeyi, cildi dengelemeyi ve nemlendirmeyi amaçlıyor. Normal, kuru, karma, yağlı, hassas ciltliler akne, leke, yağlanma, nemsizlik problemlerine çözüm bulabiliyorlar. Cilt hassasiyetinin arttığı sıcak havalarda karma, yağlı ve akneye meyilli ciltler için tavsiye edilmiş. Yani herkes için bir şey var bu kremde :) 

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem kullananlar 6

  • Pro Biome Balance Krem, sarı renkli cam kavanozda yer alıyor. 50 ml. 
  • Kore'de üretilmiş, hayvanlar üzerinde test edilmemiş. 
  • PH 7,5
  • Belli belirsiz bir kokusu var. Ürünün doğal kokusuymuş, yapay koku kullanılmamış.

Pro-Biome Balance Krem İçerik;


By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem içerik

İçeriğin ilk sırasında su yerine Lactobacillus Ferment Lysate olduğunu göreceksiniz. Lactobacilus mikroorganizmasının fermantasyonuyla elde edilen cansız bir probiyotik bileşen. Yatıştırıcı, cilt bariyerini güçlendirici etkiye sahip ve formülde %70 oranında yer alıyor. 

Propolis özü; Ciltteki tahriş, iltihap ve sivilceleri giderme, cildi nemlendirme, yenileyerek daha genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmada sevilen bir içerik. Anti-bakteriyel ve anti-inflamatuar bakımın şahı. İçerikte %10 oranında bulunuyor.

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem kullananlar 4

Pro-Biome Kompleksi; İşte bu hepimiz için yeni. By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream için tasarlanmış. Saccharomyces, Bal Ferment Filtratı, Bifida Ferment Lysate ve Lactococcus Ferment Lysate'ten oluşuyor. Ne işe yaradıklarına bakarsak;

  • Saccharomyces, cilt tahrişini azaltma ve emilimi arttırma
  • Bal Ferment Filtratı, cildi nemlendirme ve yaraları iyileştirme
  • Bifida Ferment Lysate, cilt bağışıklığını arttırma ve kuruluğu azaltma
  • Lactococcus Ferment Lysate, cilt mikrobiyomunda dengeyi koruma ve cildi güçlendirme 

Hepsinin bir arada olduğu bu kompleks, benim deneyimime göre kesinlikle çalışıyor.


Pro-Biome Balance Cream Kullanımı;


By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem yapısı

Dokusu ne krem kadar tok ne sulu. Jel krem diyebilirim. Cilde dağıtması ve yayılımı rahat. Sürdüğüm an eriyor zaten. Hissi, hafif ve ferahlatıcı. 

Hızlı emiliyor, doğal parlak bir bitiş bırakıyor. Asla ağırlık yapmıyor. Kendisini çabuk unutturuyor ama etkisini gün boyu hissedebiliyorum.  Makyaj öncesi rahatlıkla kullanabilirsin. Gündüz ve gece kullanıyorum. Cildim nemli, pürüzsüz, iyi görünüyor. 

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem duruşu
Soldaki fotoğrafta cildimde ten ürünü yok, sağdaki fotoğrafta Pro-Biome Balance Krem var.

Çok hasta olduğum dönemde de kullandım. Burun etrafımın aşırı kızardığı ve acıdığı, cildimin gerildiği rahatsız edici günler... Böyle zamanlarda rahatlamak için ne kullansam cayır cayır yanarım. Pro-Biome kremi kullanmaya başladıktan sonra ne burnumun kenarları acıdı, ne kenarlarda kızarıklık kaldı ne yüzümün gerilmesi. Hassas ciltler için başarılı. 

Instagram için hazırladığım videomdan yapısını ve duruşunu daha iyi görebilirsiniz.


Kış aylarında iyice kuruyan hatta hasar gören cildimde çok memnun kaldım. Tüm cilt tiplerine ve en belirgin cilt rahatsızlıklarına tek bir kremle çözüm bulabilmek harika. Çünkü cildim nemlensin diye sürdüğüm krem aynı zamanda yağ oranını dengeliyor, kızarıklıklara iyi geliyor, sivilcelerle savaşıyor, cildimi onarıyor. Evde sürekli bulunmasını istediğim bir nemlendirici oldu. By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream'i Korendy'den satın alabilirsiniz. Sitede yer alan kullanıcı yorumlarınından da faydalanabilirsiniz. 

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem kullananlar 3

By Wishtrend markasının propolis içerikli esansı ve ampülü de bulunuyor. Oldukça beğenilmiş. Etkiyi daha da arttırmak isteyenler bir arada kullanabilir. 

Markadan daha önce Pure Vitamin C 15 with Ferulic Acid Serumu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Herkes cildimin harika, parlak ve aydınlık göründüğünü söylüyordu. Vaatlerinde başarılı, çözüm odaklı. Beni tanıştırdığı için Korendy'e teşekkür ediyorum.

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream Dengeleyici Probiyotik Krem kullananlar 2

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. Hassas ve kızaran bir cilde sahip olarak oldukça ilgimi çekti bu krem. Radarıma aldım :)

    YanıtlaSil