bakım

MiSSHA CLEANSiNG OiL, ViLLAGE 11 CLEANSiNG FOAM, JUMiSO ALL DAY ViTAMiN SERUM, BY WiSHTREND ViTAMiN 75 CREAM İLK İZLENİM

14:16:00

Deneme boy ürünler, cilt bakımında çok önemli. Bir küçük şaset tam boy ürün alımına yönlendirebiliyor ya da cildimize iyi gelmediğini fark edip gereksiz harcamalardan kurtulabiliyoruz. Bizim bütçemiz, firmaların da müşterisini önemsiyor imajı için atlanmaması gereken bir adım. Benim satın alma sürecimi oldukça hızlandırıyor. 

Evden uzak geçireceğim iki gün için yanıma tam boy ürünleri almaktansa rutinimi deneme boylardan tamamlamayı tercih ettim. Aklımda kalanlardan hangilerinin tam boyunu alacağım da kesinleşmiş oldu. 

Missha cleansing oil village 11 cleansing foam jumiso all day vitamin serum by wishtrend vitamin 75 cream kullananlar

Yüzümde Günlük Hızlı ve Pratik Makyaj Önerisi yazımda anlattığım ten ürünleri ve güneş kremi vardı. Yağ bazlı bir temizleyici, üzerine köpük temizleyici, vitamin serumu ve bunu pekiştirecek etkide bir nemlendirici kremi kullanmayı tercih ettim. Sonuç yukarıdaki gibi oldu. 
Pırıl pırıl bir cilt :)

Gelelim ilk izlenimlerime.

Missha cleansing oil village 11 cleansing foam jumiso all day vitamin serum by wishtrend vitamin 75 cream

Missha Super Off Cleansing Oil - Dryness Off

Missha Super Off Cleansing Oil Dryness Off Temizleme Yağı; Cilt tiplerine göre çeşitleri olan serinin kuru ciltler için olan temizleme yağı. Yenilenmiş, bende pembe şişeli eski versiyonu var. Henüz açmamıştım bu şekilde denemiş oldum. Cildimdeki güneş kremini ve sabitleme pudrası, allık, rujdan oluşan makyajımı çok hızlı şekilde çözüp akıttı. O kadar çabuk oldu ki bir sonraki aşamada kesin makyaj kalıntılarına rastlarım dedim, ama rastlamadım. Gözlerimi yakmadı. Cildimi germedi, kurutmadı. Nemli ve yumuşak bıraktı. 

İlk izlenim puanım 10/10 


Village 11 Factory Moisture Cleansing Foam

Village 11 Factory Moisture Cleansing Foam Temizleyici Köpük; Oldukça koyu kremsi yapıda, yüzüme dağıtınca yoğun sıkı bir köpük halini aldı. Yağın kalıntısını cildimden kolayca uzaklaştırdı. Sonrasında biraz gerilme hissi oluşturdu. İçeriğinde nemlendirici ve anti-aging etkide içerikler var. Kullanımını, köpürmesini, temizliğini çok beğendim. 

Nemlendirme etkisini hissetmedim o yüzden ilk izlenim puanım 10/9 


Jumiso All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum

Jumiso All Day Vitamin Aydınlatıcı Dengeleyici Serum; Seveni çok, ben de beğendim. %86 oranında vitamin ağacı özü ve A, B, C, D, E, K vitamin kompleksleri içeriyor. Hızlı emiliyor. Parlak, sağlıklı bir cilt görünümü veriyor. Sürdüğüm an hafif pembeleştim sonra o pembelik kayboldu. Hassasiyet oluşturmadı. Kokusu haaariiika. 

İlk izlenim puanım 10/10 


By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream

By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Besleyici Aydınlatıcı Krem; C ve E vitaminleri içeriyor. C vitaminli serumun etkilerini daha yukarı taşıyor. Hızlı şekilde cildimi nemlendirdi, rahatlattı ve dolgun hissettirdi. %75 oranında vitamin ağacı suyu içeriyor. Çok beğendim.

İlk izlenim puanım 10/10


Benim için güzel bir deneyim oldu. 

Bu ürünlerden kullandıklarınız var mı? Fikirlerimiz benziyor mu? Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. missha ürünlerini seviyorum ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de genel olarak memnunum, yalnız bir temizleme mendilini almıştım o oldukça kötü çıktı.

      Sil