bakım

CYRENE MILKY GENTLE MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI

12:17:00

Cyrene Milky Gentle Cleansing Oil, makyajımızı temizlemek ya da cildimizi kirden arındırmak için kullanabileceğimiz bir temizleme yağı.

CYRENE MILKY GENTLE MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI

Kullanımı şöyle;

İlk olarak ellerimizin ve cildimizin kuru olması gerekiyor. Elimize aldığımız 3-4 pompa yağı iyice ısıtıyoruz ve masaj yaparak cildimize uyguluyoruz. Sonrasında da avucumuza ılık su alarak yüzümüze dağıtıyoruz. Devamında da ılık suyla duruluyoruz.

Cleansing Oil formülünden dolayı, ılık suyla temas ettiğinde süt kıvamında bir losyona dönüşüyormuş. Bu işlem sırasında gözlerim hep kapalı olduğundan losyon görüntüsü var mı deneyimleyememiştim. Elime uygulayıp denediğimde suyla temas ettikten sonra beyazlaşarak losyon gibi olduğunu gördüm.

CYRENE MILKY GENTLE MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI kıvamı

Cyrene Cleansing Oil kıvam olarak koyu değil. Elime sıktığım bir pompa yağ, fotoğrafı çekene kadar aktı gitti.

Yüze kolay uygulanıyor.

Yoğun bir portakal yağı kokusu var. Bu kokuyu ben çok beğendim. Yüzümü temizlerken beni de rahatlatıyor.

Kullanım sonrasında ciltte hafif yağlı bir tabaka kalıyor. Bundan da hoşlandım, kuru cildime iyi geldi. Yağlı ciltliler hoşlanmayabilir.

CYRENE MILKY GENTLE MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI 1

Gelelim performansına;

Ben üç dört pompa kullanmıyorum. Bir pompa tüm yüzüme yetiyor. Fakat kullandığım fondötenlere göre farklı sonuçlar aldığımda daha fazla ürün kullanarak da denedim.

Yves Rocher'in Rayonnant Jeunesse fondötenini temizlemek için kullandığımda yüzümü fondötenden tamamen arındırırken, Rival de Loop Camouflage Make-up kullandığımda pek etki etmedi. Diğer kullandığım fondötenlerde de aralarda bir yerde. Sonuç olarak ben bu yağı kullandıktan sonra gözlerimi -çünkü rimelim dağılmış, gözlerimin etrafı kararmış oluyor- ve yüzümü -çünkü fondötenim tamamen temizlenmiyor- tekrar temizlemek durumunda kaldım.

Sadece rimel ve fondöten ağırlıklı anlattım size çünkü diğer malzemeleri temizliyor. Söz konusu yoğun ya da kalıcılık vaadeden bir fondöten olduğunda yeterli gelmiyor. Tek kat waterproof olmayan bir rimel uyguladıysanız temizleyebiliyor iki kat uyguladığım rimellerimi yüzüme gözüme bulaştırıyor.

Ben bu yağı ve mantığını çok sevdim aslında fakat performans olarak yeterli bulmadım. Bu yüzden makyajımı temizlemek için değil, cildimi temizlemek ve bakım yapmak için kullanmaya başladım.

CYRENE MILKY GENTLE MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI 2

Cyrene Mily Gentle Cleansing Oil "Organik, hayvan deneyi yapılmamıştır, parafinsizdir, alkolsüzdür, kokusuzdur, yüzde yüz doğal üründür, doğal malzemelerden üretilmiştir, parabensizdir, renklendirici içermez, vazelin içermez, bitkiseldir, yüzde yüz biyolojiktir" etiketlerine sahip.

Ben Cyrene Black Friday sürpriz kutusu sayesinde tanıştım. Sürpriz kutuyla ilgili yazım için burayı tıklayabilirsiniz.

150 ml'lik ambalajda, kilitlenebilir kapağa sahip. Oldukça da bereketli bir ürün.

Sitesinde satış fiyatı 63 TL.

Sizler Cyrene Milky Gentle Cleansing Oil makyaj temizleme yağını denediniz mi?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

10 yorum

  1. bu aralar şu yağlar bayağı ilgimi çekiyor portakal kokulu olması daha da dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil
  2. Bende de dermalıgicanın benzer bir ürünü var dediğin gibi makyaj temizlemek için yeterdiz ben de yatmadan yüzümü arındırıp kreme hazırlamak için kullanıyorum süper oluyor

    YanıtlaSil
  3. Kutudan çıkmasa alınacak gibi değil pahalıymış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bence de pahallı. Bu kutuları o yüzden seviyorum :)

      Sil
  4. Bu makyaj temizleme yağları, benim de ilgimi çekmeye başladı. İçeriğinin temiz olması güzel... Keşke temizleme performansı da iyi olsaymış...
    Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kullanılan ürüne göre değişiklik gösteriyor performansı ama genel olarak temizleyemediğini düşünüyorum. Cilt bakımı için güzel bir ürün.

      Sil
  5. Bu aralar yağlar cok ragbet goruyo benimde cildim kuru fakat bazi urunler yinede sivilcelenmeye sebep oluyor yaga cesaret edemem sanirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sivilce ya da yağ bezesi oluşturmadı canım. İyi geldiğini düşünüyorum. Yine de böyle bir problem yaşayabiliyorsan dikkatli olmakta çok haklısın. Yakın olsak sana verirdim yarısını denemen için :)

      Sil