blistex medplus

KOZMELA ALIŞVERİŞİM VE 1 ALANA 1 BEDAVA ESSENCE RİMELLER

13:57:00

Kozmela uzun zamandır takip ettiğim bir site. Kişisel bakım ve sağlık ürünleri üzerine satış yapıyor. Kampanyalarını hep görüyordum fakat hiç alışveriş yapmamıştım.
Üstelik sürekli takip ettiğim Süslü Sözlük'te de hakkında pek iyi şeyler okumamıştım.
Zaten oradan Setting Brush almak istiyordum bir de Essence rimellere kampanya yapılınca gözümü kararttım, verdim siparişi.

KOZMELA ALIŞVERİŞİM VE 1 ALANA 1 BEDAVA ESSENCE RİMELLER

Siparişimi 5 Ocak'ta verdim, 8 Ocak'ta elimdeydi. Hakkında en çok yazılan kargoyu geç gönderme problemini ben yaşamamış oldum. Tüm ürünler çatpatlı poşetlerle bir güzel sarılmıştı.

Essence Lash Princess Hacim Maskara

Açar açmaz rimelleri kontrol etmeye başladım. Ama baktım ki hepsi kuru. İnanamadım. 4 rimeli birden denedim, kupkuru. Elimi bile boyamıyorlar. Kaş jelini denedim o da kuru. Hemen Kozmela'yı aradım. Siparişimin elime ulaştığını ve aldığım tüm Essence ürünlerinin kuru olduğunu söyledim. Ürünlerin fotoğrafını çekip mail göndermemi, durumu ilgili firmaya ileteceklerini ve bu değişim süresince hiç bir sıkıntı yaşamayacağımı söylediler.

Durum tuhaf geldi. Bir rimelde bu sorunu yaşasam tamam diyeceğim fakat hepsinde birden olması "Acaba soğuktan mı dondu bunlar" düşüncesi uyandırdı bende. Bir saat bekledikten sonra yine kontrol ettim ki hepsi kendine gelmiş. Hiç bir problem yok :)

Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz Essence Lash Princess Hacim Maskara 1 alana 1 bedava kategorisindeydi ve fiyatı 12.25 TL.

Essence I Love Extreme Crazy Maskara

Essence I Love Extreme Crazy Maskara' da 1 alana bir bedava 10.25 TL. Yalnız bu şekilde maskara almak isterseniz siteye iyi bakmanızda fayda var çünkü aynı maskaraların 1+1 etiketi olmayanlarında, bir tanesini bu fiyata alıyorsunuz. Rimellerin ikincileri doğru anneme gitti :)

Essence Make Me Brow Kaş Jeli

Aslında Essence rimelleri ve kaş jelini uzun zamandır merak ediyordum. Fakat ne zaman Gratis'e gitsem ya mıncıklanmış oluyorlardı ya bulamıyordum. Kozmela'dan alınca temiz temiz geldi, hoşuma gitti. Essence Make Me Brow Kaş Jeli' nin fiyatı 9.25 TL.

Essence kaş kalemi ve Golden Rose Emily göz kalemi

Yine Essence markalı aldığım kaş kalemi 5.50 TL ve siyah göz kalemini çok seven anneme aldığım Golden Rose Emily göz kalemi 2.75 TL. Bu arada bende Emily marka bir çok göz kalemi var severek de kullanıyorum ama Golden Rose'a ait olduğunu hiç bilmiyordum.

Real Techniques Setting Brush

Real Techniques Setting Brush 17.90 TL.

Blistex MedPlus

Vazgeçilmezim Blistex MedPlus 7.20 TL. Evdeki henüz bitmemişti ama fiyatını uygun görünce hemen yedekledim.

Daha önce yazdığım Blistex MedPlus incelemesi için burayı tıklayabilirsiniz.

Blistex Raspberry Lemonade Blast

Çantama atmalık ve ilk defa kullanacağım Blistex Raspberry Lemonade Blast - limonata ve ahududu tadında dudak koruyucu, 6.5 TL.

Golden Rose Color Expert Oje,

Kargo ücretinden yırtmak için sepete attığım Golden Rose Color Expert Oje, 2.35 TL.

Şelale Aseton

Şelale Aseton 180 ml olanı da 2 TL.

Organicum organik şampuan ve saç kremi

Bu Organicum tester'ları da siparişimle birlikte geldi. 3 adet yağlı saçlar için organik şampuan ve 1 adet te saç kremi. Bana uygun değil, eşim dener artık :)

Oldukça memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Zamanında ulaştı, eksik - yanlış ürün yoktu, yanında da tester yollamışlar miss. Kozmela'nın tester yollama mevzusu bir değişik yalnız. Yüklü alışveriş yapanlara yollamadığı da oluyor, küçük alışverişlere yolladığı da. Belki alıştırmak için ilk alışverişte yollanıyor bile olabilir. O kısmını çözemedim :)

Şu an indirimler devam ediyor. Kozmela'ya göz atmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

18 yorum

  1. ayy bi an ben bile korktum hepsi kurumuymuş diye :d neyse ki soğuktan donmuşlar :) aldıklarınızı güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ilk başta ben de çok üzüldüm iadeyle filan uğraşıcam diye ama gerek kalmadı :))

      Sil
  2. Güle güle kullanın :) bende de o rimelden açılmamış şekilde var bende bi an korktum canım :) çok şükür düzelmiş ama
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehehe, teşekkür ederim :) Yine de kontrol etmek lazım başka bir rimelde arkadaşımın başına gelmişti. Hiç açılmadığı halde kuru çıkmıştı.

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım hepsini..Mıncıklanmamış ürün bulmak çok zor bu konu çok sıkıcı,ne diye tester koyuyorlar oraya acaba!? Love extremeyi merak ediyorum o kadar çok seviliyorki, fırça yapısını pek beğenmesemde etkileri çok güzel bakalım deniycem bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim :) Kaç kere testerlara hiç dokunmadan bantlı ürünleri açtıklarını gördüm. Saygısızlık bence. Maskaraları gelir gelmez denemeye başladım. I love extreme maskarayı alt kirpiklerime sürüyorum. Daha önce ne sürsem yüzüme bulaşırdı bunu sevdim şimdilik. Fırçası büyük olmasına rağmen sorun yaşatmadı. Böyle indirimli bulunca kaçırmamak lazım :)

      Sil
  4. Tabikiiii gaza geldigim icin alisveris yaptim bile:))ama kendimi durudurarak 5 tl kargo icin bissuru sey daha ekleme dedim ve kargo odemeyi tercih ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehehe, bayılıyorum sana :) Çabucak gelsinler de güle güle kullan :)

      Sil
    2. Sende canım :) ama ben bu kampanyalari bitince ogrenmeliyim yoksa durmayip aliveriyorum:)

      Sil
    3. Öyle olursa da kaçırdım diye üzülürsün :)

      Sil
    4. Muhtemelen oyle olur ama suan aldigim icin soylemesi kolay:)

      Sil
    5. Ben yine indirimleri haber veririm :) Flormar'a baktın mı %70'e varan indirim kampanyası var. Bugün gelecek siparişim :)))

      Sil
    6. Ya resmen aklımı okudun bende sabah alisveris yaptım bu indirimi sana soyliyim diye tekrar girdim bloguna bi baktim sen yazmissin:)) pespese gelecek alisveris yazimiz desene

      Sil
    7. Bakalım aynı şeyleri mi almışız çok merak ettim :))

      Sil
  5. güle güle kullan çok uygun fiyatlara almışsın hele setting brush ı ben 5-6 tl daha pahalı almıştım diye hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :) Evet oldukça uyguna geldi Setting Brush :)

      Sil