bakım

JUSTiN BEAUTY İNDİRİM ALIŞVERİŞİM

20:25:00

Kore Kozmetiğiyle ilgiliyseniz, aradığınız markaları bulabileceğiniz online mağazalardan biri de Justin Beauty. Sitede Cosrx, Aromatica, Heimish, Benton, Real Barrier, Neogen, Barulab, Manyo ve daha bir çok markanın ürünlerini bulabiliyoruz. Uzun zamandır takip ettiğim ve online alışveriş açısından güvenilir bulduğum bir firma. Zaman zaman kampanyaları oluyordu fakat ilk defa %35 indirimine denk geldim. Hemen fırsattan yararlandım ve önceden gözüme kestirdiklerimden bulabildiklerimi sepete attım. Bana satın aldıran özelliklerinden kısaca bahsedeyim.

justin beauty alışverişim mizon benton cosrx

Mizon Snail Repair Intensive BB Cream

justin beauty alışverişim mizon snail repair intensive bb cream

Kore kozmetiğinde BB kremlerin yeri bir başka. Ben de seviyorum. Mizon Snail serisi de çok beğendiğim bir seri olduğu için BB kremini kullanmak istedim.

Mizon Snail BB Kremin formülünün %40'ı salyangoz özünden oluşuyor. Doğal ve nemli bir bitiş vadediyor. SPF 50 ve PA +++ ile kuvvetli bir güneş korumasına sahip. Hassas, kuru ciltler ve nemli bitişten hoşlananlar için uygun. 4 rengi bulunuyor. Bendeki 23 numarası. 


Benton Fermentation Eye Cream;

justin beauty alışverişim benton fermentation eye cream

Benton Fermantation Eye Cream, iki boyda satışa sunulmuş. 30 gram ve 10 gram. Ben 10 gramlık mini boyunu tercih ettim. Hem çok uygun fiyata geldi, hem de istediğim etkiyi alıp alamadığımı gönül rahatlığıyla kontrol edeceğim. 

Fermente premium göz kreminin formülünde fermente içerikler, Seramit, EGF, Hyaluronik Asit gibi sevilen içerikler yer alıyor. Cildi yenileyerek gençleştirmeyi, nemlendirmeyi vadediyor. Kullanıcı yorumlarına göre çok beğeniliyor.

Gerçekten nem veren bir göz kremine ihtiyacım vardı. Bir kaç gündür kullanıyorum, beğendim.

Cosrx Acne Pimple Master Patch

Cosrx Acne Pimple Master Patch

Cosrx Acne Pimple Master Patch, sivilce bantları. Daha önce farklı bir marka denemiştim, cilde güzel tutunuyordu fakat iyileştirici etkisi yoktu. Cosrx sivilce bantlarının iyileştirici etkisi de çok beğenilmiş. O yüzden tercih ettim. İçinde üç farklı ebatta, 24 adet bant bulunuyor. Sivilceler, siyah noktalar ve beyaz noktalar için kullanılabiliyor. Bantlar cilde iyi tutunuyormuş, duş alırken bile yapışkanlığını koruyormuş.


Justin Beauty Floral Deluxe Kolonya

Justin Beauty Floral Deluxe Kolonya

Justin Beauty Floral Deluxe kolonyadan nasıl bahsetsem size, son zamanlarda kendimi bulduğum iki kokudan biri bu kolonyanın kokusu diğeri de Paco Rabanne Olympea. Kolonyadan öte parfüm kalıcılığında. Tenimden de kıyafetlerimden de saatlerce çıkmıyor. Hem çiçeksi hem pudralı bir koku. 50 ml, 80 derece. Boyu çantamda, cebimde taşımak için ideal. Fiyatı indirimde çok düşmüştü o yüzden 4 tane aldım. Biri şu an yazımı yazarken masamda duruyor, mis gibi kokuyor. 4 farklı çeşidi vardı, deneyin derim.

Alışverişlerimden para puan kazanmışım, onu da bir sonraki alışverişimde kullanırım. Ayrıca testerlar da geldi. Siz de bir K-Beauty aşığıysanız, Justin Beauty seveceğiniz bir adres olacaktır. 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. Acayip ilgi çekici yaa. Kolonyalarını aşırı sevdim ben bu arada.. Çok güzel bir marka gerçekten.. Emeğine sağlık kuzum

    YanıtlaSil