allık

FLORMAR HEALTHY GLOW KOLEKSİYONU

12:16:00

Rengarenk ve şımartıcı koleksiyonlarıyla bizi hep şaşırtan Flormar'ın son sürprizi Healthy Glow Koleksiyonu oldu. Healty Glow; Pandemide sonbaharı ve makyaj yapma isteğini bir araya getirerek bizlere sağlıklı, doğal ve aydınlık görünüm sunacak makyaj ürünlerinden oluşuyor.

flormar healthy glow koleksiyonu

Daha önce Flormar'ın 50. Yılına özel olarak her bir paketini hayata değer katan bir sivil toplum kuruluşuna bağış ve iletişim desteği vermeye adadığını anlatmıştım. Healthy Glow gönderilerini de "Kampüste Ne Var" projesine ithaf etmiş. Kampüste Ne Var; Gençlere kariyer olanakları, staj programları, deneyim ve iş ilanları sunan sosyal bir girişim. İsterseniz sizler de www.kampustenevar.com ya da @kampustenevar adreslerinden iletişim kurabilir, destek olabilirsiniz.

Şimdi Flormar Healty Glow Koleksiyonuna yakından bakalım.

Flormar Aqua Primer

flormar aqua primer

Flormar Aqua Primer; Cilde pürüzsüz görünüm veren, parlaklık kazandıran ve makyajın kalıcılığını arttırıcı serum baz. 

Flormar Tone Up Cream

flormar tone up cream

Flormar Tone Up Cream; Cilde aydınlık kazandıran, ışıltı katan, doğal bitişli, yatıştırıcı ve nemlendirici krem.

Flormar Quartet Baked Eyeshadow 

flormar quartet baked eyeshadow 01 fit pinkies

Flormar Quartet Baked Eyeshadow; Mat ve sedefli 4 fardan oluşan far paletleri. 3 renk seçeneği var. Burada gördüğünüz 01 Fit Pinkies.

Flormar Beauty Eye Pencil

flormar beauty eye pencil 01 creamy beige

Flormar Beauty Eye Pencil; 4 renk seçeneğine sahip, yumuşak dokulu, 7 saate kadar kalıcı, yoğun çizgiler sunan göz kalemi. Burada gördüğünüz 01 Creamy Beige.

Flormar Brow Lift Primer

flormar brow lift primer

Flormar Brow Lift Primer; Kaşları şekillendiren ve düzelten kaş bazı. Kaş ürünlerinin altına uygulanıyor, kaş makyaj ürünlerinin kalıcılığını arttırıyor.

Flormar Hearty Baked Blush

flormar hearty baked blush 03 healthy bronze

Flormar Hearty Baked Blush; 3 renk seçeneği olan yüksek pigmentli, ışıltılı ve ipeksi bitişli mini allık. Yoğun etki için ıslak kullanılabilir. Bendeki rengi 03 Healthy Bronze.

Flormar Lusty Lipstick 

flormar lusty lipstick 02 mindful

Flormar Lusty Lipstick; 7 renk seçeneğine sahip, hafif dokulu ve nemlendirici ruj. Burada gördüğünüz 02 Mindful.

Flormar Dewy Lip Lacquer

flormar dewy lip lacquer 02 blooming

Flormar Dewy Lip Lacquer; 6 renk seçeneği olan, yoğun renk veren likit ruj. İçeriğindeki avokado ve hindistan cevizi yağları ile nemlendirici etkide.

Flormar Set & Refresh Primer Water

flormar set refresh primer water

Flormar Set & Refresh Primer Water; Cildi makyaja hazırlamak için baz olarak ve makyaj sonrası sabitlemek için sprey. Papaya özü içeriyor.

Flormar Breathing Color Nail Enamel

flormar breathing color nail enamel 17 delicate lilac

Flormar Breathing Color Nail Enamel; Parlak bitişli, yüksek kalıcılık ve hızlı kuruma özellikli oje. 6 renk seçeneği var. Bendeki rengi 17 Delicate Lilac.


Flormar Healthy Glow koleksiyonunu daha detaylı incelemek ve tüm renk seçeneklerini görmek için BURAYI tıklayabilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. palet çok benim tarzım değil renkler güzel ama hepsi sedefli olunca yanına ek bir mat renk istiyor ama diğer ürünler süper...

    YanıtlaSil