bakım

PROFOZON OZON YAĞI İNCELEMESİ

21:27:00

Merhaba, bugün özelliklerinin ve faydasının çok fazla bilinmediğini düşündüğüm Ozon Yağını anlatacağım. Eminim ki tanıdıktan sonra sizlerin evinde de vazgeçilmezler arasına girecek.

profozon ozon yağı kullananlar

Ozon Yağı Nedir

Ozon Yağı; Aslında en basit anlatımıyla zeytinyağının içine tutunmuş Ozon gazı. Cilt bakımında, yara iyileştirmede, leke açmada, izlerin tedavisinde ve daha bir çok konuda kullanılabiliyor. Her evde bulunması gereken, çok yönlü bir yardımcı.

Bilimsel başarısının kanıtlanmış olduğunu, hasta bakım merkezlerinde açık yaraların tedavisinde kullanıldığını  öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Derinin Dermis tabakasına kadar inerek cildi en derinden en yüzeye kadar temizleyip, onarıyormuş. 

Ozon Yağının Faydaları Nelerdir

profozon ozon yağı kullananlar 4

*Hücre yenilenmesini hızlandırma
*Ciltteki çatlakları onarma
*Cilt tonunu eşitleme
*Leke tedavisi
*Koltuk altı kararmalarını iyileştirme
*Yüzdeki siyah noktaları yok etme
*Cildi temizleme
*Sivilce tedavisi
*Akne izi, sivilce izi, ameliyat izi tedavisi
*Kırışıklıkların açılması
*Biyolojik yaşımızdan genç bir cilt görünümü
*Göz altı torbalanmaları ve morlukları
*Mantar tedavisi
*Saç kıran tedavisi
*Egzama tedavisi
*Gözenekleri sıkılaştırma
*Güneş yanığı tedavisi

Şu anda kesin yazmayı unuttuklarım vardır. Mesela ayak baş parmağımın üstünde deri kalınlaşması ve kararması olmuştu, ozon yağıyla bir haftada o bölge normale döndü. Babamın çenesinde her tıraş olduğunda kestiği bir et parçası oluşmuştu, çok kısa sürede orayı iyileştirdi deri normale döndü. Bunların haricinde sinek böcek ısırmaları için kızıma, diş etindeki hassasiyet için anneme, ayağındaki nasırlaşma için oğluma yani her ihtiyaç halinde evdeki herkese kullandım. Hepimiz memnun kaldık ve hızlı şekilde etkisini gördük. 

Ozon Yağının Kullanımı

profozon ozon yağı kullananlar 1

Ozon Yağının kullanımı ihtiyaç duyulan tedaviye göre değişiyor. Bu konuda en net bilgi alabileceğiniz kişi @dermarollerturkey hesabının sahibi Gözde Moralıoğlu. Merak ettiklerinizi hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bilgisini paylaşmayı seven çok tatlı bir hanım. 

Ozon Yağını 20 yaş üstü kullanabiliyor. 20 yaş altı olanlar ise kontrollü olarak kullanabiliyor. 20-25 derece oda sıcaklığında muhafaza ediliyor. Sıcak havalarda buzdolabında tutulması öneriliyor. Açıldıktan sonra 36 ay kullanım ömrü var.

Kokusunun bir çok kişiye ağır geldiğini okudum. Beni ilk kullandığım zamandan beri hiç rahatsız etmedi. Ayrıca o kadar faydalı ki rahatsız olsaydım da devam ederdim.

profozon ozon yağı kullananlar 5

En iyi Ozon Yağı hangisi sorusuna, güvendiğiniz firmalardan almaya özen gösterin derim.  Profozon Ozon Yağı, Gözde Hanım'ın etkisiyle bu konuda başı çeken bir marka. Kullanılacak bölgeye göre farklı paketlemelerle satışa sunulmuş.

Roll-on Ozon; Koltuk altı kokularını yok etmek, kararmaları önlemek için kullanılabilir.
Serum şişesindeki negatif basınçlı Ozon; Yüz, boyun ve dekolte bölgesi için kullanılabilir.
Kavanoz Ozon; Vücut için kullanılabilir. 

Burada fotoğrafını göremediğiniz, satışı çok yeni başlayan mikrokapsül Ozonları da muhakkak inceleyin. 

profozon ozon yağı kullananlar 3

Her tedavi için farklı kullanım şekli olacağından bahsetmiştim. Ben geceleri kullanıyorum. Belki size günde 20 dakikalık kullanım yeterli gelecektir ya da sadece minicik bir bölgeye uygulamak. Serum şişesindeki Ozon Yağından iki pompa alıyorum yüz, boyun ve dekolte bölgesine nazik bir şekilde yayıyorum. Yoğun yapılı bir yağ. Elimde kalanı da göz kapaklarıma ve göz altına sürebiliyorum. Ozon Yağını kullanırken sert hareketlerden kaçınmanız gerekiyor. Cildinize nazik davranın, eğer benim gibi gece kullanıyorsanız ve elinizi yüzünüze çok götürüyorsanız tüm gece cildinizde kalmasın. Dediğim gibi en doğru kullanım şeklini size Gözde Hanım aktaracaktır. Sabahları pırıl pırıl, aydınlık, dinlenmiş bir ciltle uyanıyorum. 

profozon ozon yağı kullananlar 2

Ozon Yağı kullanırken üzerine başka ürün kullanılmaması gerekiyor. Cildinizden silseniz bile alt tabakalarda çalışmaya devam eden bir yağ olduğu için üzerine sürdüğünüz ürünlerle farklı bir etkileşime girebilir. 

Dermaroller ile birlikte kullanılıp başarılı sonuçlar elde edildiğini de biliyorum. Yakın zamanda dermaroller ve Ozon Yağı ile saçımdaki açılmaları tedavi etmeye çalışacağım. Deneyimimi sizlerle paylaşırım.

profozon ozon yağı kullananlar 6

Ozon Yağı üzerinde çok fazla yazılabilecek bir konu, ihtiyaçlara göre nasıl kullanılacağı konusunda bilgi vermiyorum çünkü yanlış yönlendirmek istemem. Instagram ya da WhatsApp hattı üzerinden iletişim kurabileceğiniz Gözde Moralıoğlu size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. ozon yağları çok iyi bence her işe de yarıyor evde sürekli var ..

    YanıtlaSil