catrice

MUADİL! CATRiCE LiQUiD CAMOUFLAGE KAPATICI - REVOLUTiON CONCEAL & HYDRATE KAPATICI

12:53:00

Bugün bir muadil duyurusuyla sizlerleyim. 
Muadil ve dupe ürünleri araştırmayı, blog yazılarını okumayı çok seviyorum. Bu kadar ilgimi çekmesine rağmen hiç yazmadığımı fark ettim. Ve işte ilk muadil yazımın kahramanları, 
Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı ve Revolution Conceal & Hydrate Kapatıcı.

Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı ve Revolution Conceal & Hydrate Kapatıcı muadil

Çok sevilen ve ülkemizden çekildiği için artık ulaşılamayan Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı ile Revolution Conceal Hydrate Kapatıcı yapı ve bitiş olarak çok benziyorlar.

Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı; Ortadan yükseğe kapatıcılığa sahip. Doğal bitişli. Göz altlarını kurutmuyor. Oldukça parfümlü ve tüm gün kalıcı.

Revolution Conceal & Hydrate Kapatıcı; Ortadan yükseğe kapatıcılığa sahip. Doğal bitişli. Göz altlarını kurutmuyor da nemlendirmiyor da. Kokusu kısa zamanda yok oluyor. Kalıcılığı daha az. Detaylı incelemesi burada.

Revolution Conceal Hydrate Kapatıcı c2 Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı 007 muadil swatch

Her ikisinin de yapısı orta yoğunlukta, ne ince ne kalınlar. Ciltte saten bir bitiş bırakıyorlar. Az miktarı yeterli oluyor ve kolay uygulanıyorlar. Aplikatörleri açısından Revolution kapatıcıyı daha başarılı buluyorum.

Revolution Conceal Hydrate Kapatıcı c2 Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı 007 muadil swatch 1
Revolution Conceal Hydrate Kapatıcı c2 Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı 007 muadil swatch 2

Catrice Liquid Camouflage kapatıcının yokluğunu hissedenlerdenseniz Revolution Conceal & Hydrate kapatıcıyı deneyin derim. Normalde 50, ülkemizde 10 rengi bulunuyor. Watsons'ta satılıyor ve sık sık indirime giriyor.

Revolution Conceal Hydrate Kapatıcı c2 Catrice Liquid Camouflage Kapatıcı 007 muadil

İlk muadil yazımın sonuna geldim. Sizce nasıl, devam etmeli miyim? İlginizi çekiyorsa ya da muadilini merak ettikleriniz varsa yazın lütfen.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Kesinlikle devam et :)) Catrice seviyor ve kullanıyordum ama sonra başka marka aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim canım, teşekkür ederim. Tamam gelsin devamı :)

      Sil