essence

ESSENCE LiGHTS OF ORiENT EYESHADOW PALETTE 01 WE LOVE ARABiAN NiGHTS

22:21:00

Bu muhteşem göz farı paletini sevgili Başak'ın blogunda görüp bayılmıştım. Hem paletteki farların renkleri hem de dış görünümü çok hoşuma gitmişti.

Essence ürünlerini Kozmela'dan satın alıyorum. Sorunsuz çalışan bir firma, siparişlerim de tertemiz ve iyi paketlenerek geliyor.

Lights of Orient far paletime kavuşur kavuşmaz kullanmaya başladım. O gün bu gündür elimden düşmüyor, çantamdan ayrılmıyor.

essence lights of orient eyeshadow palette 01 we love arabian nights

Bendeki Lights of Orient far paleti 01 numara ama bu koleksiyonda başka far paleti yok. İnternette de aradım 02 numarasını filan bulamadım.

Bu arada ambalajını çok beğendiğimi söylemiştim. Benim gözümde Essence'den beklemediğim lükslükte ve sağlam. Ayrıca içindeki kocaman aynası da çok kullanışlı. Hem renkleriyle hem sağlamlığıyla sürekli çantada bulundurulacak bir palet.

essence lights of orient eyeshadow palette

Palette birbiriyle çok uyumlu 6 far bulunuyor. Şampanya, altın, gül kurusu, mürdüm, kahve ve acı kahve renklerinde. Işıltılarının yoğunluğu renge göre değişiyor. En sonda gördüğünüz acı kahve far ise paletin satenimsi dokudaki en mat rengi. Veee mürdüm kalp ben :)))

Farların yapıları yumuşak, tozutmaları az, ışıltıları doğal. Pigmentasyonları orta olsa da far bazı kullanmadığım zamanlarda bile makyajımı silene kadar kalıyorlar. Çizgilenme sorunu da yaşamadım.

essence lights of orient eyeshadow 01 we love arabian nights

Acı kahve dışındaki renkleri sürekli kullanıyorum, henüz elim ona gitmedi. Farlar birbiriyle güzel karışıyor. Gözümün iç köşesine parmağımla açık renk, dış tarafa da karıştırma fırçasıyla daha koyu farı hızlıca sürüyorum 30 saniyede bitiyor göz makyajı. Tam benlik, hiç uğraştırmıyor.

essence lights of orient eyeshadow palette 01 we love arabian nights swatch

Essence Lights of Orient Eyeshadow Palette swatchları da bu şekilde. Bu fotoğrafı gün ışığında çekmiştim bir de güneş vururken çekip size parlaklığını göstermek istedim.

essence lights of orient eyeshadow palette we love arabian nights swatch

Çok severek kullanıyorum. Bu renkleri seviyorsanız kaçırmayın derim.  Paletin içinden iki uçlu makyaj fırçası da çıkıyor. Bir tarafı sünger aplikatör diğer tarafı mini bir karıştırma fırçası olarak tasarlanmış. Süngerli kısmını makyaj fırçalarımdan uzak olduğum zamanlarda farı belirginleştirmek için kullanıyorum, işe yarıyor.

essence lights of orient we love arabian nights eyeshadow palette

Dün paylaştığım Clinique Repairwear Laser Focus Fondöten yazımda da göz makyajımı yine bu paletle yapmıştım.

Daha önce almaya yeltendiğim Essence farları tebeşirimsi yapılarından dolayı tercih etmemiştim. Dilerim böyle farklı paletler sunmaya devam ederler. Muhtemelen ilk bitireceğim göz farı paleti olacak :)


Görüşmek üzere..


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

28 yorum

  1. Renkler harikaymış, güle güle kullan :) Nasıl gözden kaçırmışım bu paleti ben :) Essence'in bazı farlarının yapısı gayet güzel oluyor. Farklı bir seriden olan paleti de benim elimden düşmüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımm, ben de Başak'ın blogunda okuyup vurulmuştum :)))) Tekli farlarına bakmıştım hem tebeşir gibi gelmişti bana bu paleti oldukça beğendim :)

      Sil
  2. Mürdüm, mor renkler kahverengi gözlere çok yakışıyor,çok hoş olmuş Gökçe'cim güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. kabı bile bir harika yalnız :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindim beğenmiş olmana, benim de çok sevdiğim bir palet ve keşke bitirme projesine dahil edip doya doya kullansaymışım dedim. Artık kış bitirme projesine :) Çok yakışmış, çok öptüm (ayrıca GIF de gözümden kaçmadı harikaa).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheheh teşekkür ederim Başak'çım, gif sevgiliden hediye içinden geldi yaptı yoksa ben hiiiç uğraşamam :)) Kış bitirme projesine ben de katılırım belki, ufaktan hazırlanıyorum. Bitirebilmeye başladım artık :)))) Çok öpüyorumm.

      Sil
  5. kendi resmin süper olmuş , iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  6. off nasıl güzel olmuş gözünde canım <3
    bende de essencin bir farı var set tek bir rengini hep sürüyorum ama deri yutuyor mu anlamadım sadece ışık olarak kalıyor renk gidiyor:D belki onun pigmenti düşük.
    seninkinin kutusu da pek güzelmiş.
    güle güle kullan Gökçecim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Derya'cımm, bu paletin pigmentasyonu güzel denk gelirsen al canım. Elinden düşüremiyorsun sonra :))

      Sil
  7. Gökçem o gif harika olmuş :) Bu paleti Kozmela'da her gördüğümde kararsız kalıp hep son anda almaktan vazgeçiyorum, evdeki palet yığınını düşün Blana mottosuyla :)) Renkleri çok güzel ve o mürdüm kesinlikle kalp kalp... :)) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Blana'm, sık dişini canım PP'den sonraya :)))

      Sil
  8. beğenmiştim bu paleti gidip gelip baktım bir de ama alamadım bir türlü hem pigmentasyonu az geldi hem de kullanamam demiştim.. renkler şahaneymiş ama güle güle kullan.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İrem'cim. Yağlı göz kapaklarım olmasına rağmen güzel tutunuyor far. Sana da yakışırdı :)

      Sil
  9. Ambalajı ayrı güzel renkler ayrı güzel. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle bayıldım! Sana da çok yakışmış, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Gökçecim çok güzel bir palet, ben de Başak'ta okuyup bayılmıştım; ambalajı zaten müthiş high end duruyor resmen! Renkler de makyaj da çok güzel olmuş; gif ise harika! Hatta şu anda hsta olduğum için halüsinasyon görüyorum sandım bir an hahahhaha
    Güle güle mutlulukla kullan!
    Öpüyorum,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahha koptum Zeynep, gözümde canlandı bi an :))) Çok tatlısın. Teşekkür ediyorum canım, çok çok çok geçmiş olsun. Öpücükler kocamann :)

      Sil
  12. Gökçecim ambalajın güzelliği beğenmemek imkansız ayrıca renklerin sende ki duruşunu sevdim :) Musmutlu günlerde kullan

    YanıtlaSil
  13. ambalajına bayıldım ama renklerde çok güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte ben de senin gibi oldum gittim hemen satın aldım :)))

      Sil
  14. Kutu tasarımına bayıdım

    YanıtlaSil