garnier

GARNIER BB KREM GÖZ ROLL-ON

06:38:00

Aslında Garnier ürünleri  bende pek etkisini göstermez. O yüzden, önyargılı olarak kullanmaya başladığım BB Krem Göz Roll-On beni oldukça şaşırttı.

Baştan söylüyorum; Koyu halkaları, yorgunluk görünümünü azaltmayı, ince çizgileri gizlemeyi, nemlendirmeyi ve ışıltı vermeyi vadediyor ve bunları yapıyor.

Garnier bb krem göz roll-on

Bendeki açık ton, rengi şeftali tonlarında. Aslında kapatıcı değil de corrector görevi görüyor. İlk başta rengi koyuymuş gibi gelse de, sürdüğümde hemen emiliyor ve tenimle bütünleşiyor. Kesinlikle göz altına bir şey sürülmüş görüntüsü vermiyor.

Oldukça ince yapılı, dağıtması da çok kolay. Orta kapatıcılıkta.

Çizgilere belli belirsiz doluyor. Ben sabitleme yapmadan kullanıyorum.

Aydınlatma özelliği alıştığımız beyaz ve ışıltılı görünümde değil. Göz altımdaki koyuluğu ten rengimle eşitleyip, kuruluk da yapmadığı için sağlıklı görünmesini sağlıyor.

garnier bb göz roll-on swatch

İlk kullandığımda denemek için sağ gözüme sürmüştüm. Sürdükten bir saat sonra gözlerimde bir farklılık var mı diye eşime sorduğumda, sol göz altımın daha şiş ve mor olduğunu söyledi. Fotoğrafta da sağ göz altımda var.

garnier bb göz swatch

Hafif morluklarda başarılı. Daha yoğun morluğa sahip olanlar üzerine kapatıcı uygulayarak istediği sonucu alabilir, tek başına yetersiz gelecektir.

Kuru göz altları olanlar severek kullanabilirler, verdiği nemli görüntü çok güzel. Yorgunluk belirtilerini de yok ediyor.

garnier bb göz rollon

Bilyesiyle ilgili daha önce yorumlar okumuştum da yok artık demiştim. Fakat o bilye hakikaten işe yarıyor. Sürerken rahatlama hissettiriyor.

Kalıcılığı 3 saat civarı, yavaş yavaş yok oluyor etkisi. Gün boyu kalacak makyajda değil de anı kurtarmak için kullanılabilir.

Zaten minnak bi ambalajı var. 7 ml, 150 uygulama yapılabiliyormuş.

Tam çantaya atmalık.

Hiç makyaj yapmadan kullandığımda bile kendini belli etmemesini çok beğeniyorum. Sevdim ben :)


Kullanan var mı?




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

18 yorum

  1. Ben de bu minnağı kullanıp sevmiştim. Aslında yeniden bile alabilirim; bu ara kapatıcı olayını iyice azalttım; hatta sadece fondöten geçiyorum hafifçe. Günlük olarak başka şey sürmüyorum. Özel bir yere gideceksem de hafifçe kapatıcı uyguluyorum. Çok daha mutluyum :) güle güle kullan Gökçe'cim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım. En güzeli cildi yormamak aslında, bıraksak da nefes alsa :)

      Sil
  2. fiyatına göre güzel bir üründü ben de kullanıp bitirdim daha yoğun kapatıcılar aldığım için artık tercih etmeyeceğim kendisini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj yaptığımda 3 saat beni de kurtarmaz, bütün gün dışarıda oluyorum. Ama anlık çözüm için çok pratik :)

      Sil
  3. Şeftali tonu çok güzel olmuş, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Müjde ablacım, güzel uyum sağladı :)

      Sil
  4. Inatla hala satin almadim, bundan sonra Garnier ürünlerini de kullanmayacagim. Senden ricam ürünü kullanirken gözaltlarinda beze olusturcak mi lütfen dikkat et. Bircok kisi de olan bir sonuc , dilerim bir sorun yasamazsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum Zeynep'çim ama her gün kullanmadım. O yüzden beze oluşumuna rastlamadım amman diyorum iyiki de rastlamamışım fena moralim bozulurdu. Teşekkürler uyardığın için canım :)

      Sil
  5. Garnier ürünleriyle pek anlaşamıyorum maalesef, keşke içerik iyileştirmeye gitseler de rahatça kullanabilsem. Ten ürünlerinde ise zaten renk skalası çok dar, merak etsem dahi deneyemiyorum. Fakat bu metal bilye olayı gerçekten çok güzel ve işe yarıyor, ben gosh'un göz altı primer'ını kullanıyorum, şişlik çizgilenmeyi azaltan, onun da ucunda metal bilyeler var, anında bir ferahlık ve rahatlatma sağlıyor ve göz altlarındaki işliği azaltmada işe yarıyor. Kapatıcıdan memnun olmana sevindim, umarım güle güle kullanır ve yine memnun bitirirsin.
    Çok öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeynep'çim aynen senin gibi düşünüyorum Garnier konusunda. Ama o bilye olayını çok sevdim, bana baya iyi geldi. Dışarıya çıkacağım zamanlarda kullanmam anca evde bitireceğim. Benim de bitirebildiğim pek görülmüş şey değil ama hayırlısı :))) Çok öpüyorumm..

      Sil
  6. Garnier ürünleri bende inatla alerji yapınca, bu ürünü merak etmeme rağmen denemedim Gökçem. Açıkçası, elimdeki tüm Garnier'leri tüketip, markayla sonsuza kadar vedalaşmaya da karar verdim. Sende cidden çok doğal durmuş ve çok sağlıklı görünüyor, azıcık aklımı çeldin yani. O metal başlıklar gerçekten işe yarıyor ve çok rahatlatıyorlar. Güle güle kullan canım, öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denememen çok daha mantıklı olmuş Blana'm bir de alerji sorunu yaşayıp onu düzeltmeye çalışmak var. Çok öpüyorum canım.

      Sil
  7. Ne kadar güzel bir ürünmüş ve çok doğal durmuş mutlaka bakacağım teşekkürler ☺️

    YanıtlaSil
  8. Çok dogal durmus sende. Geçenlerde gördüm renge emin olamamistim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengine baktığımda benim için de koyuydu Derya'cım ama sürdüğümde tenimle bütünleşiyor o açıdan kullanımı rahat :)

      Sil
  9. Denemeyi istediğim fakat cesaret edemediğim bir ürün, çünkü öyle aşırı bir morluğum yok ve sürdüğüm şeylerin çok makyaj makyaj durmasından hoşlanmıyorum. Doğal duruyor ise deneyebilirim sanırım. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal ve nemli duruyor VişneliKiraz. Benim göz altlarım kuru olduğu için iyi geldi fakat yağlı olanlara fazla gelebilir.

      Sil