duochrome oje

WET N WiLD FASTDRY GRAY'S ANATOMY OJE

06:39:00

Wet'n Wild fastdry Gray's Anatomy duochrome ojelerden. Işığa göre lila ve yeşil yansımaları var. Yapısı çok ince. İlk katta rengini belli belirsiz görebiliyorum. Üç kat sürdüğümde tam rengini veriyor fakat opaklık sağlamıyor. Tırnağımı belli ediyor. Sedefli. Çok çabuk kuruyor.

wet n wild grays anatomy swatch

Güneş gördüğünde ojenin ışıltısı daha da artıyor.



Tırnağı belli eden yapısı beni mutlu etmediğinden baz olarak farklı renkte ojeler sürüp, üstüne Gray's Anatomy'yi uyguladım. Bu fotoğraf soğuk ışıktaki görünümü;

wet n wild grays anatomy swatch farklı renkte ojelerle

Ve bu da gün ışığındaki görünümü;

wet n wild grays anatomy gün ışığı swatch

Mor, gri ve siyah ojelerin üstüne uyguladığımda hemen hemen aynı sonucu aldım. En çok bordo ve siyah oje üzerinde kullanacağımı düşünüyorum.

Wet'n Wild Gray's Anatomy ojenin kalıcılığı da çok az. Üzerine güvendiğim bir top coat uygulamama rağmen bir gün dayandı.

Tek başına kullanımı beni mutlu etmez ama altına oje sürdüğüm zamanki hali hoşuma gitti. Bu ara duochrome ojelerde hep gözüm. Aksi gibi de pek yok satışta. Ben de böyle idare ederim :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

18 yorum

  1. Çoook eskiden bu renk ojem vardı,onu hatırladım birden. Ah genç kızlığımda ne güzel uzardı tırnaklarım ve ben de ne güzel ojeler sürerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar'ın galiba böyle bir ojesi vardı Handan daha morlu parlardı :) Kısa tırnağa da yakışıyor oje, sen sevmiyor musun? Hem ojeliyken daha zor kırılıyor tırnaklar :)

      Sil
  2. Ayy bayılırım sedefli ojelere nasıl gözümden kaçmış çok teşekkürler paylaşım için 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman görmek mümkün olmuyor ki Yeliz, rastlaşamamışsındır :)

      Sil
  3. Siyah ojenin üstünde gayet güzel durmuş (yani mavi ve gride de :D). Bu ojeye bakıp bakıp tam kapatmayacağını düşünerek almamıştım; aklıma hiç oje üstüne kullanmak gelmemiş demek :))) güle güle kullan Gökçe'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım, opak taban olunca oje gayet gösterdi kendini. Bizi yormadan yapsalarmış ya :)))))

      Sil
  4. ben 4 kat sürmüştüm yine de istediğim kadar koyu durmadı bir de siyah oje üzerine süreceğim bakalım nasıl olacak..

    YanıtlaSil
  5. Baz olarak başka bir renk kullandığında harika olmuş Gökçem :) Özellikle siyah üstünde çok beğendim. Ojenin ince olduğu tek başına duruşundan belli zaten... Ama rengi çok güzel... Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Blana'm. Tam örtücülük sağlamayan ojeleri sevmiyorum hiç, tuhaf geliyor ellerim bana. Böylelikle ojeyi de değerlendirmiş oldum :))

      Sil
  6. Bu fotograflarina bakmaya doyamiyorum <3

    YanıtlaSil
  7. Bende de var bu oje Gökçecim, zaten su gibi kıvamı var, asla opak olabilecek bir şansı yok =) ojelerin üzerine çok güzel olmuş, benim aklımda Yves Rocher Vert Agave üzerine denemek var, öyle de güzel olabilir =)
    Güle güle kullan!
    Öperim,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah eveeet haklısın Zeynep'çim yeşil baskın olabilir o zaman. Merak ettim ben de deneyeceğim. Öpüyorum kocamaan :)

      Sil
  8. Gökçe rengine bayıldım 💜💜 bütün kalpleri koyuyorum 🙈

    YanıtlaSil