clinique repairwear laser focus all smooth swatch

CLINIQUE REPAIRWEAR LASER FOCUS ALL-SMOOTH FONDÖTEN

06:34:00

Clinique Repairwear Laser Focus Fondöteni, geçen sene yüzüm bir anda kuruluk alarmı verip yıllardır kullandığım ten ürünleri pütür pütür durmaya başladığında araştırıp almıştım.

İyi ki de almışım çünkü bana çok iyi geldi.

clinique repairwear laser focus fondöten

Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Fondöten; Cam şişede, 30 ml ve SPF 15 güneş koruması sağlıyor.

Çizgi görünümünün ortadan kalkması için yoğun nem takviyesi yapmayı, Repairwear Laser Focus Kırışık ve UV Hasarı Giderici Serum'un içeriğindeki teknolojiye sahip olduğu için cilde yoğun yaşlanma karşıtı bakımı sağlamayı ve UV ışınlarının yarattığı hasarı ölçülebilir oranlarda düzeltmeyi vadeden onarıcı ve pürüzsüzleştirici bir fondöten.

Çok kuru / kuru, kuru / karma ciltliler kullanabilir.

Alerji testinden geçirilmiş, hassas ciltlere uygun ve parfümsüz.

Açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var.

clinique repairwear laser focus foundation

Benim gibi kuru, zaman zaman çok kuru cilt tipine sahipseniz özelliklerini okur okumaz gözleriniz parlar :)

Bugün size anlatabileceğim tek olumsuzluk şişesinin pompasız olması olacak. En azından ben bu şekilde fondöten kullanmayı hiç sevmiyorum.

Repairwear Laser Focus, ince yapılı ve yüze dağıtması kolay.

Parlak değil nemli bitiş, doğal bir görünüm veriyor. Yüzümün kendi nemiymiş gibi parlama oluyor.

Ciltle kolay bütünleşiyor. Burun kenarları benim fondöteni yerleştirmek için en çok uğraştığım bölgedir mesela bu fondötenle öyle bir sorun yaşamıyorum. Elle ya da fırçayla uygulanabiliyor. Ben parmaklarımla dağıtarak daha pürüzsüz sonuç alıyorum.

Orta kapatıcılıkta.

En can alıcı kısmıysa parçalı, pullu görünüm yaratmıyor.

clinique repairwear laser focus fondöten swatch

Seride 6 renk seçeneği bulunuyor. Shade 1 ve Shade 3 çok açık ten grubundaki renkler. Ben 1 numarası fazla açık olur diye düşünerek Shade 3'ü almıştım. Yüzüme sürünce güzel bütünleşiyor ama 1'i alsam daha da iyi olabilirmiş.

clinique repairwear laser focus foundation swatch

Dağıtılmış halinin verdiği canlılığı görüyorsunuz. Sürdükten sonra cildimin beslendiğini hissediyorum. 6 saatten sonra çok az hafiflemeye başlıyor ama günü bitirene kadar fondöten beni terketmiyor.

Bu nemli yapısından dolayı acaba çizgilere dolma yapar mı diye düşünmüştüm, benim kuru cildimde yapmadı. Çizgilerde bir düzelme gözlemleyemedim çünkü düzenli kullanmadım.

clinique repairwear laser focus foundation face swatch

Bana göre çok rahat bir fondöten. Sürdükten sonra kendini unutturuyor. Bu yapısına göre sabitlenmesi de başarılı. Benim sabitlenme testim telefonla :) Telefona çok az bulaşıyor.

clinique repairwear laser focus fondöten face swatch

Pürüzsüz bir görünüm sağladığı, nemli ama yapış yapış olmayan bitişi olduğu, gün içinde akma oksitlenme yapmadığı ve iyi hissettirdiği için Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Fondöteni severek kullanıyorum.

Özellikle kuru ciltlilerin denemesini öneririm.

Ben Clinique Online'dan almıştım. Zaman zaman alışveriş yaptığım bir site ve güzel kampanyaları da oluyor.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

18 yorum

  1. çok iyi durmuş özellikle kapatıcılığı harika benim cildime uymaz ama ben de hem kapatıcı hem fondöten olan beyond perfecting'i çok seviyorum o da inanılmaz kapatıcı ve güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim teşekkür ederim. Beyond Perfecting'i ben de merak ediyorum ama kuruluk yapabilir diye almaya çekindim. Bi denemem lazım :)

      Sil
  2. Fondöten çok doğal durmuş cildinde. Clinique'le mazimiz pek sevimli değil o yüzden uzak dururum ürünlerinden. Ne yazık ki bazı ürünleri bende ciddi alerjiye neden oluyor. Buna rağmen özellikle yeni ürünlerini çok merak ediyorum. Nasıl bir şaşkınsam artık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok moral bozucu canım geçmiş olsun, benim alerji sorunum olmadı şimdiye kadar, nemlendirmesi ve duruşu çok başarılı. Sen temkinli davranmakta çok haklısın :)

      Sil
  3. Gökçe gerçekten çok iyi durmuş! Bu ara böyle bir fondöten arıyorum aslında, Clinique'e de mutlaka bir göz atayım! Çok teşekkürler, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak, denemelisin miss gibi:)) Öpüyorumm.

      Sil
  4. Görünümünü çok beğendim.Uzun zamandır Clinique'ten alışveriş yapmadım ancak cildime uygun bir fondötenine göz atmak istiyorum mutlaka.
    Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filiz, vaadlerini gerçekleştiren ürünlerle karşılaşamıyoruz her zaman, buldum mu bırakmam ben de :)))

      Sil
  5. bende bu sıralar fondöten araştırıyorum, bu ürüne de bir bakacağım, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnunum Dilek, uygun rengini bulursan dene muhakkak. Sevgiler :)

      Sil
  6. En sevdiğim fondöten türü, benim de t bölgem kuruyor çok son zamanlarda. Ama hayatım boyumca toplam yirmi kere kullanmamış olduğumdan gereksiz yere almayayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Sana güzel bir nemlendirici lazım o zaman Handancım :)

      Sil
  7. Gökçem cidden çok iyi durmuş sende, Clinique'de ben hep renk problemi yaşıyorum ama bu fondötene kesinlikle bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Blana'm, ben de bir sonrakine 1 numarasını alacağım. Hep böyle nemli nemli olsun yüzümüz yaa :)))

      Sil
  8. Gökçe ne güzel durmuş cildinde kapatıcılığı da gayet başarılı.Bende bir bakayım bu fondötene paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Gökçecim çok güzel durmuş bayıldım! Clinique'in ürünleri bana alerji yaptığından kullanamıyorum ama aklım gitmedi de değil hani! Güle güle kullan!
    Bu arada yüz şeklinin, kemik yapının Mac'lerde falan makyaj örneği için kullanılan Face Chart'larına benzediğini daha önce kimse söyledi mi? Çene kemiğin, elmacık kemiğinin belirginlği bana onu hatırlattı; maşallah!
    Öpüyorum çok :)
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynepçim, yook kimse söylemedi. Demek ki kimse senin gibi bakmıyor bana :)))) Çok öpüyorum canım benim :)

      Sil