Anti-Blemish Foundation

FLORMAR FUTURE HiSTORiCAL KOLEKSİYONU İLK İZLENİM

19:54:00

Flormar'ın koleksiyon hızına yetişemediğimden hep bahsediyorum.
Her seferinde kendimi dizginlemeye çalışsam da bu sefer öyle bir koleksiyon çıkartmış ki, görmezden gelmem mümkün değildi.

Flormar Future Historical Koleksiyonu; Radiant Touch Brush Concealer, Anti-Blemish Foundation, Color Stretch Eye Shadow, Push Up Definition Mascara, New Age Matte Liquid Lipstick ve Perfect Matte Nail Enamel olmak üzere altı farklı ürün grubundan oluşuyor.

Flormar Future Historical Koleksiyonu İlk İzlenim

Kapatıcı, fondöten ve maskarayı da merak etsem de, koleksiyonda en çok ilgimi çeken Color Stretch göz farı, New Age Matte likit ruj ve Perfect Matte mat ojeden kendime birer tane hediye ettim :)

Flormar Color Stretch Eye Shadow 03 Early Bronze;

flormar color stretch eye shadow 03 early bronze

Kemik renginden bronza doğru giden bir renge sahip. Açık ve sıcak tonlu. Hafif köpük yapılı diye anlatılsa da bana kremsi geldi yapısı. Sedefli ve oldukça ışıltılı bir far.

Kolay sürülüyor, kolay dağıtılıyor ve çok çabuk sabitleniyor. Denemek için bir kaç kat uyguladım gözlerime, en ufak çizgilenme yapmadı. 4 saattir gözlerimde, hiç azalmadı. Bayıldım.

flormar color stretch eye shadow 03 early bronze swatch

Seride 6 renk göz farı bulunuyor.

Fiyatı, 19.90 TL şu an indirimde 11.94 TL. Aklımda iki rengi daha var, inceleyerek karar vermem lazım.

Flormar New Age Matte Liquid Lipstick 06 Seductive Cherry;

flormar new age matte liquid lipstick 06 seductive cherry

Ambalajına bayıldım çok şık. Silk Matte likit rujları sevenler New Age Matte likit ruju da sever diyorum.

Seductive Cherry, fuşyalık barındıran şarap rengi.  Rahat sürülüyor, hızlı sabitleniyor, üzerinden düzeltme yapılabiliyor ve dudakları kurutmuyor. Sabitlenmesi yüzde seksen diyebilirim. Yeme içmeyle üç saat sonra dudaklarımın iç kısımlarında silindi sadece. Kadife matlık veren, hazır indirimdeyken 3 rengini daha almak istediğim ruj. Ahh ahh :))

flormar new age matte liquid lipstick 06 seductive cherry swatch

Seride 6 renk ruj bulunuyor ve bana göre hepsi de birbirinden güzel.

Fiyatı 19.90, indirimli fiyatı 11.94 TL.

Flormar Perfect Matte Nail Enamel 004 Moss;

flormar perfect matte nail enamel 006 Moss

Yosun yeşili, çam yeşili... Oldukça koyu yeşil. Henüz tek tırnağımda denedim. Çok çabuk kuruduğunu, ikinci katta tam kapatıcılık sağladığını söyleyebilirim ve kesinlikle mat.

Ojelerin de 6 renk seçeneği bulunuyor.

Fiyatı 4.95 TL.

Seçtiğim renklere bakınca, ben gayet yılbaşı moduna girmişim :)

Flormar Future Historical Koleksiyonundan aldığım üç ürünü de çok beğendim. Ambalajları da, yapıları da, renkleri de farklı.

Flormar Online'dan satın aldım. İki günde siparişim elimdeydi.


Siz Future Historical Koleksiyonu hakkında neler düşünüyorsunuz, beğendiniz mi?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

18 yorum

  1. Ruj ve göz farına bayıldım <3

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel duruyorlar ruj tam benlikmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Rujun rengi tam benlik :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel :)
    Güzel günlerde kullanın <3

    YanıtlaSil
  5. ruj ve ojenin rengine bayıldım, iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Uuu bu ne hız!!! Color Stretch göz farları mağazada denediğimde bana da oldukça başarılı geldi; seçtiğin renk te çok hoş! New Age rujların yapısı ise bence Silk Matte'lardan daha farklı. Silk Matte formülünü hala tek geçiyorum. Yine de kötü olmuş diyemem. Ben de bir oje ve kapatıcısını aldım; kapatıcıyı YSL Touch Eclat'ya muadil gösterebilirim rahatlıkla; olmuş! Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım teşekkür ederim. New Age rujun uygulama kolaylığı, kuruluk hissi yaratmaması, tamamen olmasa da yapılarının yoğunluğu benzer geldi bana. Sabitlenme ve mat görünüm kısmında farklılıkları var. Kapatıcıya da oldukça gözüm takılmıştı ama sen Touch Eclat muadili dedin beni benden aldın. İlk indirimde atarım sepete. Çok öpüyorum :)))

      Sil
  7. Ay daha gidemedim bakamadım çok meraktayım ama ojeleri kapatıcıyı ve farı gözüme kestirdim şimdilik güle güle kullan canım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojenin matlığı çok güzel, diğer renklerini de deneyeceğim. Farı da çok beğendim. Kapatıcıyı da Başak iştahlandırdı sağolsun :))))

      Sil
  8. Gökçe harika şeyler seçmişsin :) Krem farın o renginde gözüm vardı ama baya açıkmış, ben daha bronz hayal etmiştim ama bu da çok güzel... Ben de kapatıcısını sipariş ettim, hala bekliyorum. Bu sefer iki güne gelmedi kargo. Güle güle kullan canım benim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Blana'm, krem farın rengi açık ama çok kullanışlı. Kapatıcıyı da iyice merak etmeye başladım :) Kargoyla ilgili bu indirim döneminde aksamalar olmuş, duydum ben de. Bir an evvel geçsin eline, sen de güle güle kullan canım :))

      Sil
  9. Kirmizi ruj zaten favorim de bugün gözüm yesil ojede kaldi 😂😂😂

    YanıtlaSil