bingo

BİNGO RENKLİLERE ÖZEL SIVI DETERJAN İNCELEMESİ

06:51:00

Toz deterjan kullanmaktansa sıvı deterjan kullanmayı daha çok seviyorum.
Hem kapladıkları yer az oluyor hem deterjan gözünde donma gibi ihtimalleri olmuyor
hem de gayet pratik.

2 çocuklu 4 kişilik bir aile olduğumuz için evde her renk çamaşır bol bol kirleniyor. Renklilere, beyazlara ve siyahlara farklı deterjanlar kullanıyorum.

Bugün anlatacağım Bingo Renklilere Özel Sıvı Deterjan, oldukça beğenimi kazandı.

Bingo Renklilere Özel Sıvı Deterjan

Bingo Renkli Sıvı Deterjanı A101'de görüp almıştım. 4 litrelik ambalajda 67 yıkama yazsa da ben çok daha fazla kullandım. Çocukların kıyafetleri genelde lekeli olduğundan makinede yıkamadan önce lekeleri temizliyorum. Dolayısıyla yarım kapak deterjan gayet işimi görüyor.

Kokusu hafif, çamaşır yıkanıp kuruduktan sonra da pek kalmıyor. Benim hoşuma gidiyor çünkü buram buram kokulardan rahatsız oluyorum.

Renkleri koruması çok güzel. Kullandığım süre boyunca hiçbir kıyafetimizin renginde solma ya da bozulma olmadı.

Yumuşatmaya dair bir vaadi yok ama hiç ihtiyaç duymadım. Zaten yumuşatıcıyı çocuklardan sonra sadece battaniye, yorgan yıkadığımda kullanır oldum.

Benim en hoşuma giden yanı gömlek yakalarını pırıl pırıl yapması oldu. Yıkamadan önce gömlek yakalarını sabunla ya da Aspirin'le hafifçe çitilerdim. Çok yorgun olduğum bir dönem, amaan deyip, öylece tıkıştırıverdim gömlekleri. Çamaşırları asarken farkettim ki yakaları tertemiz. Sonra bir daha da çitilememe gerek kalmadı. 24 saat zamanla yarışıyorum, beni bir işten kurtardı.

Bingo Renkli Sıvı Deterjan

Çamaşır makinem 7 kg kapasiteli olmasına rağmen 30 derecede, yarım kapak deterjanla, kısa programda oldukça güzel sonuç alabiliyorum.

Üstelik yapısı da  konsantre değil, oldukça sulu.

Bingo Sıvı Deterjan Renklilere Özel

Bitmesine yakın çevremdeki marketlerde araştırdığımda bulamadım. Daha büyük marketlere bakmam ya da internet üzerinden satın almam gerekecek. Benim için tek dezavantajı bu oldu.

Çok severek kullandığım, daha önce yazdığım Omo Ultra Color Konsantre Çamaşır Deterjanı'nı da gömlek yakalarını pırıl pırıl yapmasıyla sollamış oldu.

Bingo, siyah sıvı ve renkli sıvı deterjanlarının performanslarıyla beni şaşırttı.


Siz Bingo Renklilere Özel Sıvı Deterjan'ı kullandınız mı?



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

22 yorum

  1. Sivi deterjanlar en güzeli ben de kullaniyorum.

    YanıtlaSil
  2. bulursam mutlaka alacağım siyah gömlekler için özellikle sıvı deterjan kullanıyorum toz deterjan feci iz bırakıyor zaten elimdeki son toz deterjan da bitince tamamen sıvıya geçeceğim sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de beyaz deterjanım toz, bitince yerine sıvı ne alacağımı da bulamadım. Hangisine baksam hem beyazlar hem renkliler için kullanıma uygun. Yok mu şöyle bembeyaz deterjanı :)

      Sil
  3. Benim de aklımda olsun o zaman; malum bizde de iki çocuk var, her renge ayrı deterjan bile kullanılabilir :)) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahaha! Başak'çım o kadar haklısın ki :)))))) Öpüyorum çok..

      Sil
  4. ilk kez gördüm bunu bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Toz deterjanların ömrü bitiyor bence artık,iyide oluyor.Bende 2 yıldır sıvı deterjan kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitsin de gerçekten, sıvıların yanında zahmetli kalıyorlar..

      Sil
  6. Ben de bulaşık yıkarken mutlaka Bingo beyaz renkli, hassas ciltler için olanı kullanıyorum yoksa ellerim parça parça oluyor. :( yalnız her zaman bulamıyorum o yüzden çok sıkıntı oluyor. Başka deterjanlar mahvetti elimi. Bingo'dan çok memnunum. Toz deterjanı kullanmıyorum deterjan gözüne koyarken yerlere saçılıyor, gözlerim iyi görmediğinden silsem de kaçırabilirim, kedimin patilerine bulaşıp zehirler...sıvı iyi oluyor, damlarsa görüyorum siliyorum....sırf bu yüzden sıvı deterjan kullanıyorum kedime zarar vermesin diye:))
    güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bilmiyordum o bulaşık deterjanını Müjde ablam, ben de bakayım. Sürekli kuruyup çatlıyor ellerim, belki bana da iyi gelir. Çok düşüncelisin sen, kedin de çok çok şanslı :)))

      Sil
  7. taam alayım bunu mademsi, baksana siyahlar için pervolden daha iyisi var mı sölesenee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al tabi, uğraşma yaka çitilemekle :))) Bingo'nun siyahlar için olanı Perwoll'le aynı etkide yalnızca kokusu daha az. ABC siyah sıvı deterjanı kullanıyorum bu ara onu hepsinden çok beğendim.

      Sil
  8. Özellikle ufaklıktan sonra daha fazla sıvı detejan kullanır oldum. Elimdeki toz deterjanlar bittiğinde kesinlikle sıvılarla devam :)

    YanıtlaSil
  9. Renkliler ve siyahlar için bende sıvı deterjan tercih ediyorum ancak beyazlar illaki toz deterjanla ön yıkamalı yıkanacak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Filiz'cim aklınla bin yaşa. Ben de beyazlar için de sıvı deterjana geçeyim diyordum da aynen senin gibi beyazları ön yıkamalı uzun programda yıkıyorum. Sıvı deterjan uymaz ki. Toz deterjan da genelde büyük paketlerde satılıyor yer sıkıntısı yaşıyorum. Bi çözüm bulmam lazım :)

      Sil
  10. Ben bu sıvı deterjanların kokularına bayılıyorum. Toz deterjana göre çamaşırda koku kalıcılığı daha yüksek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toz deterjanlarda deterjan kokusu var, sıvılar daha parfümlü. Ben de beğeniyorum.

      Sil
  11. Ya ben sanırım kolay kolay toz deterjan kullanmaktan vazgeçemeyeceğim. Beyazlar için mutlaka toz deterjan kullanıyorum :( Başladım ama renklilerde sıvı deterjan kullanmaya sanki onlar renkleri koruduğu için daha hoşuma gidiyor . Bunu denemedim ama bingo ürünlerini genelde severim. Görünce alayım tavsiyen için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de beyazlar hala toz deterjanla yıkanıyor canım, deterjanımdan da çok memnunum ama sıvılar daha pratik diye sıvı deterjana geçeyim diyordum sonra Filiz yazınca dank etti, nasıl ön yıkamalı yıkayacağım ki sıvı deterjanla. Kapsül filan lazım bana :)))))

      Sil