corrector

YVES ROCHER GÖZ KAMAŞTIRAN KUSURSUZ GÖZ ALTI KAPATICISI

23:15:00

Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Göz Altı Kapatıcısı'nın iki rengi bulunuyor. 01 pembe ve 02 bej. Bendeki 02 numaralı. Kalem şeklinde. Arkasından çevirerek fırçaya ürün gelmesini sağlıyorsunuz. Ambalajı bence çok şık, üstelik oldukça sağlam. Gramajı 1,5 ml ve açıldıktan sonra 6 ay ömrü var. Fakat o minik gramaj bende nasıl olduysa hala bitemedi. Çok şaşkınım :)

Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Göz Altı Kapatıcısı

Her ne kadar kapatıcı olarak tanıtılsa da kalemin üstünde adı Yves Rocher Stylo Rayonnant Jeunesse Radiant Youth Corrector Pen olarak geçiyor ki bence de kapatıcıdan çok göz altındaki koyulukları nötrleyecek bir corrector.

Şam ve Muskat Gülü özleriyle pürüzsüz görünüm sağlamayı, cildin daha canlı görünmesini, ipeksi ve pudramsı ince dokusuyla çizgilerin görünümünü gidermeyi, göz altlarını kurutmadan aydınlık görünüm kazandırmayı, göz altı torbalarını ve morluklarını anında kapatmayı vadediyor.

Kalemin arka tarafını çevirerek fırçaya ürünün gelmesini sağlıyorsunuz. Fakat bu çevirme olayına ne zamandır kullansam da bir türlü alışamadım. Çeviriyorum bekliyorum kapatıcı bir türlü fırçaya gelmiyor bir kaç kere daha çeviriyorum yine bekliyorum bu sefer de öyle çok oluyor ki durduramıyorum. En sonunda kapağını kapatıp sorundan uzaklaşıyorum :)

yves rocher stylo rayonnant jeunesse corrector pen

Sürdüğüm zaman oldukça aydınlık bir görünüm sağlıyor, fakat bu aydınlatmanın yüksek oluşu bana göre göz altındaki şişliği daha belirgin hale getiriyor.

Oldukça ince yapılı. Dağıtması çok kolay, sabitlenmesi biraz zaman alıyor.

Çizgilere doluyor. Göz altı için kullanılacaksa kapatıcılığı oldukça az, ayrıca morluk fazlaysa parlamadan dolayı göz altlarını gri gösterebiliyor. Renk düzenleme için kullanıp üstüne kapatıcı kullanmak daha iyi sonuç veriyor.

Aydınlatıcı olarak kullanımı güzel ve pratik.

Tükenmez kalem gibi kokuyor, kokusu sürdükten sonra kayboluyor.

Pudralı bitişi var. Fakat tenimde hiç kuruluk ibaresi olmazken Yves Rocher Kusursuz Göz Altı Kapatıcısını sürdüğüm yerlerde pullanma olabiliyor.

Sürdükten sonra gün içinde azalarak kayboluyor. Sabah yapılan makyajda akşamı çıkartmıyor. En fazla 6 saat sonra tamamen yok oluyor.

Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Göz Altı Kapatıcısı swatch

Bu fotoğrafları aynı zamanda çektim. Kapatıcı olan taraf o kadar parlıyordu ki düzgün çekemiyordum ben de ayrı ayrı çekip bir araya getirdim.

Bu kapatıcı corrector bence sadece fotoğraflarda iyi görünüyor, çünkü kullandığım zamanlarda yüzümü pek beğenmiyorum.

yves rocher stylo rayonnant jeunesse corrector pen swatch

Tek başına sadece aydınlatıcı olarak kullanıma uygun. Onda da bende pullanma yapıyor o yüzden tercih etmiyorum.

Kapatıcı olarak kullanmak isterseniz ya sorunsuz göz altlarınız olmalı ya da altına corrector uygulamalısınız.

Eğer corrector olarak kullanmak isterseniz de üzerine kapatıcı uygulanmalı.

Ben vaadlerini gerçekleştirdiğini düşünmüyorum. Tenimle de rengi dışında pek uyuşmadılar. Bu serinin fondötenini de kullanıyorum yakında yazarım, hemen hemen benzer olacak yorumlarım.

Sitesinden yaptığım toplu bir alışverişte hediye olarak gönderilmişti. Şu sıralar satış fiyatı 59.90 TL ama Yves Rocher sık sık indirim yaptığından daha uygun fiyatlarla alınabiliyor.


Siz Yves Rocher Göz Kamaştıran Kusursuz Göz Altı Kapatıcısı hakkında neler düşünüyorsunuz?



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

28 yorum

  1. Ben cok sevdim bloguma da yazmistim gecen yil. Goz altlarimda kapaticilik gerektirecek bir problem yok belki ondan. Sadece yorgunluga bagli birde ten rengimden dolayi damarlar biraz belirgin.. onlari da guzel kapatiyor. Bendeki rengi 01 numara. Canli bitisini en cok sevdim. 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan Esra'cım, keşke bana da sendeki kadar iyi gelseydi :)

      Sil
  2. Fotoğraflara baktım da morlukları kapatmış gibi geldi bana. Bilemedim şimdi. Denemekte fayda var diye düşünüyorum 🙂 Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraflarda iyi iş çıkarıyor, yakından bakınca pek öyle değil. Belki sana iyi gelir :)

      Sil
  3. Aaaa cok isabet oldu bu paylasimi gormem Gokce, gozaltlarim koyu ben pek makyaj yapmadigim icin kizan bir arkadasim gecen gun bari gozalti icin bu urunu kullan diye baskı yapmisti iyiki gaza gelip almamisim. Daha etkili urun arastirma vaktim geldi sanirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feray hoş geldin, özlettin kendini :) Ben pek iyi sonuç alamadım ama cilde göre de değişiyor tabi sonuç. Deneme şansın olursa önce bir dene canım. Benden pek geçer not alamadı :))

      Sil
  4. Bende benzer bir ürün olarak Lumi Magic kullanıyorum.Hafif derece kusurlar için oldukça iyi iş görüyor bence ♥

    YanıtlaSil
  5. kapatıcılığı fena değil ama dediğin gibi pullanma yapıyorsa ve kalıcılığı azsa almaya değmeyecek anlaşılan.. buna muadil loreal ve catrice kullandım loreal özellikle çok güzel ama 2 ay gibi bir sürede bitiyor hemen çok bereketsiz bu da biter yakında merak etme :-))

    YanıtlaSil
  6. Yakın fotoğrafa baktığımda, yorumunu okumadan "biraz kuru görünmüş" diye düşündüm ve sonra zaten sen de aynısını yazmışsın. O zaman iddialı ismini geçip uzak duruyorum ben de :) Teşekkürler yorum için Gökçe'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya yazarken aynı şeyi düşünmüştüm Başak'çım isme bak nasıl etki altına alıcı diye :))

      Sil
  7. Bunu kesinlikle denemeliyim

    YanıtlaSil
  8. Gökçecim benzer olarak L'oreal lumi magique'inkini kullanabilirsin, sırf göz altına kullanırsam 3-4 ay gidiyor. Şimi benzer bir ürünü Flormar çıkartmış Future Historical serisinde, onu deli gibi merak ediyorum! İnşallah güzeldir :)
    Öpüyorum çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lumi'ye de bakayım Zeynep'çim, Flormar'ın bir kapatıcısını kullanmaya çalışmıştım o yüzden biraz tedirgin ediyor beni o seri oldukça bomba ama :)))) Çok öpüyorum canım..

      Sil
  9. Rengi uysa da kuruluk yapıp bir de pullandırıyorsa, kullanmak istemiyor insan Gökçem, haklısın :-/ Bu tarz kalem aydınlatıcı tarzı alternatif ürün arıyorum aslında ve yazın çok faydalı oldu bana, Yves Rocher'e bakmam. Ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim cilt yapımıza pek uygun değil Blana'm, aramaya devam :))) Hele o pul pul görüntü beni çileden çıkartıyor. Bir bakıyorum tüm yüzüm sorunsuz kapatıcıyı uyguladığım yerlerde pullanmalar.. Öptüm kocamaan :)

      Sil
  10. Kusursuz göz altina zaten bir s3y sürmesek de olur. Anlattigin özelliklere göre fiyati yüksek geldi bana.

    YanıtlaSil
  11. Cizgilere doluyorsa olmadi simdi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doluyor maalesef Zeynep, fotoğraflarda hakikaten muhteşem duruyor da yakından ı ııh..

      Sil
  12. Gökçecim başlı başına pullanma yapması, çizgilere dolması, kalıcılığının az olması almaya değmez olarak görüyorum.. Böylece bende alınmaması gereken ürünler arasına dahil etmiş oldum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pullanma olayı olmasaydı Gözde'cim aydınlatıcı olarak kullanılırdı. Hiç bir yerinden uymadı bana :)

      Sil
  13. Merak ettiğim bir üründüü yazı için teşekkürlerr 😊

    YanıtlaSil
  14. Bende de bu markanın stik olanı var. Ama bu da çok güzel kapatmış gerçekten :)

    YanıtlaSil
  15. Çok az kapatıcılık sağlıyor anlaşılan yoğun morluklara iyi gelmezmis. teşekkürler :)

    YanıtlaSil